Koç Holding'in 31. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde "Ülkem İçin Kan Verin" kampanyası kapsamında kan bağışı düzenlendi.
Koç Holdingin 31. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Emral Çarşısı karşısında "Ülkem İçin Kan Verin" kan kampanyası düzenlendi. Kampanyanın 3 gün süreceği belirtildi. Düzenlenen kan bağışına, Zonguldak işadamlarından Naci Orhan ve eşi Ayşen Orhan, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan katıldı. Kan bağışı hakkında bilgi veren Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Alan, "6 aya yakın periyotta 'Ülkem için kan veriyorum' kampanyası içinde 20 günlük ekip düzenledik. 657 ünite kan aldık. Başta Ayşen Orhan olmak üzere Koç ailesine teşekkür ediyoruz. Kana muhtaç, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın acılarını dindirilmesine vesile oldular. Bizim için bir kan bağışı bile çok önemli. Umuyorum ki bu tip sosyal sorumluluk projeleri diğer kurumları da hareketlendirir ve örnek teşkil eder. Hepimizin bildiği gibi kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bir gün mutlaka ya kendimiz için ya da yakınız için ihtiyaç duyabileceğimizi unutmadan sağlığımızı elverişli iken kanımızı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla paylaşalım. Kızılay'ımız hepimizin Kızılayı. Kızılay'ımıza beraber destek verelim" dedi.
Ardından konuşma yapan Ayşe Orhan, "Koç Holding'in 31. kuruluş yıldönümü nedeniyle 'Ülkem İçin Kan Verin' kan bağışı kapsamında kampanya düzenledik. Her zaman bu tür faaliyetlerin içindeyim. Bu faaliyetimize Koç Holding'in 31. kuruluş yıl dönümünde başladık. Zonguldak merkez ve ilçelerinde kan kampanyalarımızı yaptık. 657 ünite kan topladık ve amacınız bunu 900'e çıkarmak. Burada cumartesi akşamına kadar sürecek" diye konuştu.