Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanlığı Divan Toplantısı, dün İl Başkanı Sadık Kar başkanlığında parti binasında gerçekleştirildi. Divan toplantısına İlçe Başkanları ve yöneticiler de katıldı.

Göreve yeni başlayan Kar, öncelikle kendisini tanıtarak, yeni bir Zonguldak, yeni bir Türkiye ve yeni bir Dünya kurulması için elbirliğiyle çalışacaklarını belirterek şunları söyledi;

 

YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE VE YENİ BİR DÜNYA İÇİN YENİDEN KOLLARIMIZI SIVIYORUZ

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize şifa, Türk milletine başsağlığı dilerken, bölücü kalleşleri nefretle lanetliyorum. Son günlerde gerek dünya, gerekse ülkemizin çık sıcak gündemlerle sarsıldı. Ardı ardına gelen terör saldırılarının herkesi olduğu gibi bizi de derinden yaraladı. Yakın zamanda Bitlis'te 8 kişiyi katleden hainler, 19 Ekim 2011 gecesi de 24 askerimizi şehit ettiler. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan 18 askerimize de acil şifalar diliyoruz. Başta aileleri olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. Acımız gerçekten büyük. Bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenleri tüm nefretimizle lanetliyoruz. Bunlar insanlıktan nasibini almamış alçak, hain ve eli kanlı katillerdir. Ülkemizi kardeş kavgasına sürüklemek isteyen mahfillerin kiralık taşeronlarıdır. Tüm bu olanlara bakarken hainleri ve arkasındaki devletleri iyi görmek lazımdır. Bu devletler ülkemizdeki taşeronlarına verdiği destekle, dünyada ise İslam ülkelerindeki siyasi entrikalarla veya zorbalıklarıyla Müslüman kanını akıtıyorlar. Ülkemizin; terörü yapanları ve yaptıranları kınamakla geçirilecek zamanı yoktur. Kınama kendi başına akan kanı durdurmuyor. Bu ve bundan önceki baskınlardaki ihmali veya suiistimali olanların bir an önce bulunup cezalandırılması gerekmektedir. Ülkelerarası stratejik dostluklar yeniden gözden geçirilmelidir. Ülkemizin ve dünya insanlarının Milli Görüş'e ihtiyacı vardır. Yaşanabilir bir Türkiye ve yeni bir Dünya için yeniden kollarımızı sıvıyoruz. Gazanız ve gazamız mübarek olsun.