AKP Zonguldak milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, Ontemmuz'da ki mitingde konuştu.

AKP Zonguldak milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar birlikte Ontemmuz Mahallesi'nde miting düzenledi. Kalabalık tarafından karşılanan AK Parti'liler, AK Parti iktidarında yapılan projeler ve yapılacak olan projeleri anlattılar. İlk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti'nin büyük projeler yaptığını, ülkeye büyük katkı sağladığını söyledi. AK Parti'nin gücünü yurt dışına gittiğinde gördüğünü belirten Bektaş, Türkiye'yi AK Parti kadrolarının kalkındıracağını kaydetti.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar da, CHP'li belediyenin taşeron işçilerinin üç aydır maaşlarını veremediğini söyledi. CHP'li belediye başkanının göreve geldiği ilk icraatı olarak bir çok taşeron işçinin işten atmak olduğunu belirten Uçar, CHP'nin iki yüzlü politikalarla milleti kandırmaya çalıştıklarını söyleyerek, milletin bunlara inanmaması gerektiğini kaydetti.
AK Parti Zonguldak 4. sıra milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz da, Türkiye'nin dünyada konuşulan bir ülke olduğunu, örnek ülke olduğunu, AK Parti kadrolarının 2023 vizonunda projeler ürettiğini, zaten iktidara geleceğine ama bunun daha güçlü bir şekilde parlamentoya yansıması gerektiğini söyledi. Yılmaz, “AK Parti döneminde devlet ilk defa olabildiğince insanına yakınlaşmıştır. AK Parti'nin felsefesi insanı ön plana çıkartan ve hizmeti esas almıştır. Hastane kapılarındaki kuyruklar bitti. AK Parti'nin getirdiği yeni siyaset tarzı budur. Hizmetler yönetimle beraber gider. Allah korusun bir krizle bu hizmetlerin hepsi gider. Sizler 9 yıldır AK Parti'nin icraatlarını biliyorsunuz. Bu icraatları bizzat yaşadınız. Bu nedenle de buradasınız. Eğer bu hizmetlerden sizler memnun olmasaydınız, bugün burada bizlerin karşısında olmazdınız. Bizleri dinlemez ve sessiz bir şekilde protesto ederdiniz. Bizler de kendi kendimize buralara gelir geri dönerdik.
Ancak buradasınız ve bazı hizmetleri görüyorsunuz. Bazı hizmetleri de istiyorsunuz. Birçok sorunlarda uzun vadeli çözümler geliştirilmiyor. Bir yere bir yapı ya da hizmet binası yapılıyor. Ancak biz o kadar hızlı büyüyen, o kadar hızlı gelişen bir memleketiz ki yapılan çalışmalar yetersiz hale geliyor. O zaman ne yapıyoruz? Şikayet etmeye başlıyoruz. Örneğin bir mahallemize 3 derslikli okul yapıyoruz. Ancak mahallenin nüfusu 10 sene sonra 5 ya da 10 kat artıyor. Okulu yıksanız yıkamıyorsunuz. Genişletseniz genişletemiyorsunuz. Bu nedenle bu seçimlerden sonra yapılacak çalışmalardaki amacımız, çalışmaları ileriye dönük hazırlamak olacak. Tabi bu çalışmaları da sizlerin desteği ile yapacağız” dedi.