GMİS Armutçuk Şube Başkanı Şeref Bozkurt halk oylaması için düşüncelerini açıklarken “Şahsi düşüncem evet ama biz örgüt disiplinine uymak zorundayız” dedi.

 

AKP’nin Kdz. Ereğli’de düzenlediği ve sivil toplum örgütlerinin de davetli olduğu toplantıya katılan GMİS Armutçuk Şube Başkanı Şeref Bozkurt, 12 Eylül’de yapılacak halk oylaması için şahsi fikrinin evet olduğunu açıkladı.

Kandilli’de yol sorunu bulunduğunu da ifade eden Bozkurt “Biz yeraltına girmekten çekinmiyoruz ama yollardan çekiniyoruz” diyerek hem Ereğli Kandilli  hem de Kandilli Üçköy kavşağı arasındaki yolu yarattığı tehlikelere dikkat çekti. Bozkurt,  12 Eylül’de yapılacak halk oylaması için de görüşlerini şahsi olarak belirtirken “Şahsi düşüncem evet ama biz örgüt disiplinine uymak zorundayız. Ama ben evet diyorum. Biz Türk-İş’e bağlıyız. Türk-İş ve açıklama yapsın o görüşe göre davranacağız. Benim şahsi düşüncem dönüşüm ve değişim sağlamaktan yana. Abim avukat zaten, Anayasa ile ilgili bilgiler alıyorum. Burada ancak üstü kapalı mesaj vermek istiyorum” sözleriyle konuştu.