Çatalağzı Beldesinin ulaşım için önemli olan Trafo mevkisi asfaltlanıyor. Çatalağzı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Veli Çetin, yolun asfaltlanması hakkında bilgi verdi.
Veli Çetin, "Belediye Başkanımızın Karayolları ile yaptığı görüşme sonucunda, Belediye ve Karayolları işbirliği ile Beldemiz Trafo mevki asfaltlanmasına başlandı. Belediye olarak yolun alt yapısını yaparak asfaltlanmaya hazırladık. 1-2 gün içinde yol araç trafiğine açılacaktır. Karayolları Yol Kontrol görevlisi Sayın İbrahim Uygurtürk yol asfalt çalışmasının başladığı günden beri bizimle birlikte gece ve gündüz yol çalışmasının sağlıklı bir şekilde yapılması için görevinin başında olup kendisine teşekkür ederiz. Ayrıca yüklenici firma yetkililerine ve çalışanlarına da teşekkür ederiz" dedi.
Zabıta Komiseri Engin Taşdemir, ise konu hakkında şunları kaydetti:
"Beldemiz Trafo mevkiinin asfaltlama çalışmasında Zabıta ekiplerimiz gece-gündüz görevlerinin başındadır. Karayollu işçi arkadaşlarımızın yol asfalt çalışmalarının daha sağlıklı ve araç geçmeden tehlikesiz çalışma ortamında çalışmaları için gece -gündüz çalışmaktadırlar.
Sürücü arkadaşlarımızın çalışmalar yardımcı olan Zabıta memurlarının uyarılarını dikkate almalarını rica ederim."