AKP Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çaylıoğlu, Gökçeler ve Gülüç Belediye Başkanlarını ziyaret etti, kongreye davet etti.

Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hafta sonu gerçekleştirilecek İl Gençlik Kolları Kongresine belediye başkanlarını bizzat kendileri davet etmek ve davetiyelerini kendi elleri ile vermek amacıyla ziyaret ettiler.

GÜLÜÇ ZİYARETİ

Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Bayrak ile İsmail Korkut Kumaş, ilk olarak Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngür'ü makamında ziyaret etti. Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman, ziyarette, Başkan Güngör'e çalışmaları hakkında bilgi vererek; hafta sonu Zonguldak'ta yapılacak İl Gençlik Kolları Genel Kurulu'na davet etti. Başkan Güngör, Gençlik Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gençlik Kolların her türlü çalışmalarında yanında olmaya çalışacağını ifade eden Başkan Güngör, herkesle uyum içerisinde çalışarak halka hizmet sunacaklarını söyledi.

GÖKÇELER ZİYARETİ

Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Gökçeler beldesine geçerek, Belediye Başkanı Bekir Çolak'ı makamında ziyaret etti. Başkan Adıyaman, Başkan Çolak'ı hafta sonu yapılacak İl Gençlik Kolları kongresine davet ederek, herkesle uyum içerisinde ve dayanışma içinde çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Gökçeler Belediye Başkanı Çolak, AK Parti Ereğli Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerine belediyeyi ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlere her türlü imkanlar dahilinde destekte olmaya gayret ettiğini belirten Çolak, yapacakları hizmetlerle Gökçeler'i daha ileri düzeye taşıyacaklarını belirtti.

ÇAYLIOĞLU ZİYARETİ

Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyelerin ziyarette son durağı Çaylıoğlu Belediyesi oldu. Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman, ziyarette Başkan Rıfkı Gültekin'e davetiyesini takdim ederek, çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çaylıoğlu Belediye Başkanı Gültekin, Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Her daim gençlerin yanlarında yer alacaklarını belirten Gültekin, Şehrimize hizmet edenlerin yanında olmak vazifemizdir. Bu konuda Belediye başkanı olarak bizlere ne tür görevler düşer ise her zaman için yapmaya hazırız dedi. Öte yandan, Gençlik Kolları Başkanı Adıyaman, Zonguldak İl Gençlik Kolları Kongresine tüm gençlik kolları üyelerini beklediklerini sözlerine ekledi.