Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman'a veda ziyaretinde bulundu.

İzmir'in Torbalı ilçesine atanan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı'daki görev süresinin bitimine iki gün kala Alaplı Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman ile vedalaştı.
Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı'da görev yaptığı süre içerisinde, Alaplı Belediyesi ve Belediye başkanlarıyla, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmaya dayalı uyumlu ve verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade ederek Aynı dönemde görev yaptığımız daha önceki dönem Alaplı Belediye başkanlarımıza, bu dönem Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu'na ve Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Yaman'a, görev sürem içerisinde gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. 5 yıl süreyle görev yaptığım Alaplı ilçesinde, tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde, güzel bir çalışma dönemi yaşadım ve imkanlar dahilinde elimden gelen hizmeti yapma gayreti içinde oldum. Alaplı Belediyesi'ne de bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
Alaplı Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaman da, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ile hem İl Genel Meclisi üyesi, hem Belediye Meclisi üyesi, hem de Belediye Başkanvekili olarak çalışma imkanı bulduğunu hatırlatarak, Kendisinin de ifade ettiği gibi, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma duyguları içerisinde, verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Kendisine, hem kendi adıma, hem de Dr. Nevzat Çimenoğlu adına, İlçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum ve yeni görev yerinde de başarılar diliyorum. Alaplı kendisini unutmayacak ve daima hatırlayacaktır dedi.