Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nilüfer Uzar ve İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş'ı ziyaret etti.
Çaturoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak İlçede hizmete acılan Alaplı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nilüfer Uzar'ı ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzar, İlçede SGK açılmasıyla önemli bir eksiğin giderildiğini belirterek, artık vatandaşlar Ereğli'ye kadar gitmelerine gerek kalmadan işlerini burada halledebiliyorlar. Vatandaşlar SGK Müdürlüğünü açılmasından son derece memnunlar ilçemize hayırlı uğurlu olsun dedi.
Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ise, İlçe teşkilatındaki arkadaşlarımızla birlikte sizleri ziyarete geldik. Bu hizmetin buraya açılmasında büyük emekleri gecen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'a, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu'na ,Sivil Toplum kuruluşlarına, SGK İl Müdürümüze, bu hizmeti buraya kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Biz Alaplı'daki yaşayan ve SGK ile direk ilgisi olan herkesin çok büyük hizmetler alacağını düşünüyoruz. Şu an için bir kısmı yapılan hizmetlerin önümüzdeki günlerde tamamı yapılacak diye konuştu.
Çaturoğlu ve beraberindekiler daha sonra Alaplı İlçe Müftüsü olarak atanan Mehmet Bektaş'ı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun temennisinde bulundular.