Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen halk gününde, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar halkın sorunlarını dinledi.

Belediye Meclis Toplantısı'nda düzenlenen halk toplantısında vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'a, Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt ve bazı birimlerin müdürleri de eşlik etti.

Devrek Belediyesi'nde her hafta düzenli olarak gerçekleşen halk günü uygulaması kapsamında Belediye Başkanı Özcan Ulupınar bu hafta da kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve şikayetlerini dinleyerek çözüm yolları aradı.

Kendilerine başvuranların ağırlıklı olarak yardım ve iş talebiyle gelindiğini belirten Başkan Ulupınar, ?Her hafta düzenli olarak yaptığımız halk gününde vatandaşlarımızın sorunlarını ve şikayetlerini dinleme fırsatı buluyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini belediye imkanları ölçüsünde çözme gayreti içerisindeyiz. Belediye muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanında, onlar için varız? dedi.

Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen başkan Ulupınar, her hafta düzenlenen halk toplantılarının devam edeceğini söyledi.