Şehit Aileleri Zonguldak Şube Başkanı Mustafa yorulmaz ve beraberindekiler, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan Şehit Aileleri Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, Sizin yeniden il başkanı seçilmenizden dolayı sizi kutlamak için geldik. Daha biraz Zonguldak'a lazımsınız diye düşünüyorum. Yönetiminize de hayırlı olsun diliyorum. Son zamanlarda Sayın Başbakanımızda biliyorsunuz şehit ailelerine karşı ikinci işten bahsetti. En çokta ona da sevindik. Bu sevincimizde kursağımızda kalmadan çıkar. Onun içinde daha çok minnettar oluruz diye düşünüyorum. Size ve yönetiminize başarılar diliyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise Zonguldak küçük bir şehir. İç içe yaşıyoruz, ortaklaşa bir takım değerlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Şehit ailelerimizin Zonguldak'ta yapmış olduğu önemli çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Meclis Başkanımızın da katkılarıyla yapılan çok güzel hizmet binanız var. Burada daha çok başarılı hizmetlere imza atacağınızı düşünüyoruz.
Biz bir kongre dönemi geçirdik. Biraz önce arkadaşlarımızla birlikte resmi belgemizi mazbatamızı aldık. Yeni dönem içerisinde Zonguldak'ta huzurun, barışın, kardeşliğin pekişmesi için, daha ileri seviyeye gelmesi için çaba sarf edeceğiz. Zonguldak'ımızın yapılacak çok işi var. Bu işleri, bu hizmetleri özellikle yerelde halkımıza sunabilmek için istikrara ihtiyacımız var. Bunu temin etmek için çaba sarf edeceğiz. Biz öncelikle sivil toplum örgütlerimizle, vatandaşlarımızla, tüm teşkilat mensuplarımızla birlik ve beraberlik içerisinde Zonguldak'ımızın bu ihtiyaçlarını bir an evvel karşılanması, hizmetlerin bir an evvel getirilebilmesi için, bu ustalık dönemi olarak tabir ettiğimiz dönemde talip olduk. Bu görevi üstlendik, inşallah bu hizmetleri yapacağız diyorum. Tabi ki şunu da ifade etmek istiyorum, son dönemlerde Çaycuma ilçemizde elim bir kaza sonucu şimdiye kadar 5 tane kardeşimizin cesedine ulaşıldı. Aileler onda gerçekten bekleyiş içerisinde bir muamma. Bakanlarımız, milletvekillerimiz her gün bölgedeler. Tüm yetkililer bu bölgede seferber ilan etmişler. Bu hizmetleri bu çalışmaları daha verimli bir şekilde yapmak için çaba sarf ediyorlar. Buradan ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. İnşallah geri kalan vatandaşlarımızda bir ar evvel çıkar. Ayrıca buradan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine de sabır diliyorum diye konuştu.