Nako işbirliği ile "Ulusal Örgü Kampanyası"nın ikinci durağı DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi olacak.
Günümüzün en popüler hobilerinden biri olan el örgüsü, DemirPark ile yepyeni bir boyut kazanacak. DemirPark içerisinde başlayacak 2 haftalık ücretsiz örgü kursunda, yünler ile gerçekleştirilecek yepyeni çalışmaların eğitimi verilecek.
Kursiyerler; yünlerle yapacakları çaydanlık kılıfları, telefon kılıfları, oyuncaklar, takılar, hatta örgü ayakkabı ve çantaları hem kurs alanında kurulacak sergi ile alışveriş merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunacak,  hem de yarışmaya katılarak büyük finale katılmaya çalışacaklar.
DemirPark'tan yapılan açıklamada, "Nako Örgü Uzmanı, Derya Baykal tarafından da önerilen modelleri kursiyerlere uygulamalı olarak öğretecek, kursiyerler iki hafta da öğrendikleri her şeyi finale taşıyarak şanslarını deneyecekler. Kursa katılanların dışında tüm örgü severlere açık olarak düzenlenecek yarışma, 2 haftalık süre sonunda Nefise Karatay'ın da katılacağı final ile son bulacak, dereceye giren yarışmacıların ürünleri büyük finale katılmak üzere İstanbul'a gönderilecek. Yarışmaya katılan tüm ürünler ise kadınlarımızı desteklemek amacı ile Mor Çatı Derneği'ne bağışlanacak. Ücretsiz kurslara katılmak veya yarışmacı olmak istiyorsanız 8 Şubat itibari ile DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi danışmasından veya (0.372) 257 45 00 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. Tüm örgü severleri yeni beceriler kazanmak ve hünerlerini göstermek ama ile bu etkinliğe davet ediyoruz. Kazanan yarışmacılar hem ana finalde yarışma hem de Nako Örgü Dergisi'nde yer alma şansına sahip olacaklar. Diğer sürpriz ödüller için haydi yarışmaya?" denildi.