Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ramazan ayında çadır kurmanın yanlış olduğunu savunarak, “Biz kumanya yardımlarımızı gerçekleştireceğiz. Ev ev, bizzat teslim ederek yardımlarımızı yapacağız." dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. 379 işçinin, geçmişten bu yana olan haklarını ödediklerini belirten Akdemir, “İşçilerimizin tasarruf teşvik fonlarıyla ilgili konuları vardı. Gerçekten işçilerimizin alacakları bizim için önemliydi. Bir emeğin karşılığıydı. Devletin vermiş olduğu imkanları, çalışanlara zamanında, yerinde vermek çok önemlidir." diye konuştu.
Akdemir, 15 yıldır yapılmayan beton yolu yaptıklarını ifade ederek, “Birlik Mahallesi'nde 15-20 yıldır yapılmayan beton yolu yaptık. Kanal sorunlarını halledeceğiz. Bunlar gözükmüyor. Bir şey yapılmıyormuş gibi gözüküyor. Birçok yerde yapılmayan yolları yaptık. Bu kadar dar imkanlar içerisinde oraya hizmet getirmeye çalıştık ve çalışmalarımız devam edecek. Her mahallede gerçekten büyük sorunlar, sıkıntılar var. Bu sıkıntıları mahalledeki arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle göğüsleyerek yapmaya çalışacağız. Asla kimseyi gözardı etmem, edemem. Bunlar böyle bilinsin. Bizim vatandaşımız her şeye layık.” şeklinde konuştu. Akdemir, ana caddeyi çok kısa bir zaman dilimi içinde çözmeyi istediklerini belirti.
Lauvar alanı ile ilgi olarkda konuşan Akdemir, çözümü konusunda girişimciliğimiz başladı. Meclis tatile çıktı. Bir raporumuz var zaten. O raporu kendilerine sunacağız. O kapsamda yapılması gerekenleri yapacağız. Buranın yapılması konusunda çözüm noktası bulunmalı. Orası ucube bir şekilde kalmaz. Eski projeye sadık kalarak iyi bir noktaya taşınacaktır. TTK Genel Müdürümüz duruma sıcak bakıyor. Bu konuda çözüm noktasına inşallah ulaşacağız.”