Tüm İşçi Emekli, Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, İntibak Yasası'nın, her ne kadar istedikleri gibi çıkmasa da emeği geçen herkese teşekkür etti. Bir milletvekilinin, 300-400 emekli mecliste yasa görüşülürken kapıya dayanmadılar sözünü de kınadığını sözlerine ekleyen Sarıoğlu, şöyle konuştu:
"Yıllardır mücadelesi yapılan İntibak Yasası'nın mecliste görüşülerek yasalaşmasına her ne kadar bizim istediğimiz gibi iyi olmasa da emeği geçen, başta Sayın Başbakanımız, ilgili bakanlara, iktidar, muhalefet, parti başkanlarına grupların sözcülerine, başta Genel Başkanım Satılmış Çalışkan ve Genel Merkez yöneticilerine, Zonguldak'taki iktidar partisi olmak üzere muhalefet partisi il, ilçe teşkilatlarına, mecliste bizi temsil eden Zonguldak milletvekillerine bütün basına yıllardır İntibak Yasasını gündemde tutup yasanın çıkmasında katkıları olduğu için teşekkür ederiz. Bu bir başlangıçtır, mecliste gurubu bulunan bütün partilerin emeklilerin insanca yaşayabilmesi konusunda bundan sonra müşterek hareket edeceklerine inanıyorum. Yoksa 9 milyon emekli gerekeni yapacaktır. Dün mecliste yasa görüşülürken bir milletvekilinin '300-400 emekli meclise yasa görülürken kapıya dayanmadılar' sözünü kınıyorum.
Bizim mecliste vekillerimiz var, onlar bizim adımıza oradalar. Biz emekliler hiç bir zaman yasalara uymayan hareketlere uymadık, bundan sonra da uymayacağız. Çünkü biz ülkemizi çok seviyoruz,Cenab-ı Allah ülke bütünlüğümüzü bozmak isteyenlerden ülkemizi ve bizi korusun. İntibak Yasası'nın emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum."