Kısa adı GMİS olan Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, 28 Eylül 2011 tarihinde Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak'a iade-i ziyarette bulundu.
Alabaş ziyarette, Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu olarak, hem toplu iş sözleşmesi, hem de genel seçimlerin yoğunluğu nedeniyle ziyaretlerimiz gecikti.
Hem size iade-i ziyarette bulunmak hem de maden işçilerine göstermiş olduğunuz yakınlık ve duyarlılık nedeniyle teşekkür etmek için buradayız. Bizlerin de sizlerin her an yanınızda olduğumuzu ve bundan böylede yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz. Güven içinde yaşadığımız bilinciyle hareket ediyoruz. Size tekrar teşekkür ediyoruz dedi.
GMİS'in ziyareti nedeniyle teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ise Bizler her zaman Zonguldak'ta hem vatandaşların hem de sizlerin güvenliğini sağlamak için elimizden gelen katkıyı yapmaya devam edeceğiz. Elbirliği ile Zonguldak'ı daha yaşanır bir kent haline getirebileceğimizi düşünüyorum.
Sizin Zonguldak'a verdiğiniz katkıyı inkar etmek mümkün değildir. Zonguldak'ın en büyük varlık sebeplerinden biri işçilerdir, kömür madenleri ve çalışanlarıdır. Sizler de onların temsilcisi olarak Zonguldak'ın gelişmesi, Zonguldak'ın huzuru ve güveni için ciddi katkılarınız vardır. Bunların farkındayız. Elbirliği ile daha huzurlu, daha yaşanır bir kent ortamı oluşturmaya devam edeceğimize inanıyorum dedi.