İktidar partisinin İl Yönetimini ağırlayan Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli'de devam eden bitme noktasına gelen ve yeni yapılacak bir çok projemiz var dedi.
İl Başkanı Hamdi Uçar, ustalık döneminde Zonguldak'ta çok daha güzel hizmetlere ve yatırımlara imza atacaklarını belirtirken Kaymakam Çay'da, KÖYDES projesi ile pek çok çalışmanın hayata geçirildiğini söyledi.

AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar beraberinde İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Adem Öztürk, İlçe Yöneticileri ile Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret etti. Uçar, kendilerini kabul eden Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Kongremizden sonra Ereğli ilçemizde de ziyaretlerde bulunalım dedik. Zaman zaman toplantılarda bölgemizin sorunları ile ilgili bir araya geliyoruz, görüşüyoruz dedi. Amaçlarının bölgeye ve şehri hizmet etmek olduğunu söyleyen Uçar, Siz bürokrat biz siyasetçi olarak insanlarımızın daha mutlu olabilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapalım diyoruz. Elbette ki herkes bu duygularla görevini yapar. Yeni yönetimimizi oluşturduk aynı şekilde görevlerini de yapacaklardır. Zonguldak ve Ereğli'de elbette ki hem yerel anlamda hem merkezi anlamda yapılması gereken çok önemli hizmetler var. Bu yatırımların başlayanı ve başlayacak olanı var. Bu hizmetlerin biran önce bitirilmesi halkın hizmetine sunulması anlamında istişare içerisinde olacağımızı ifade ettik. Bizim ustalık dönemimiz diye tabir ettiğimiz dönemde Zonguldak'ta çok güzel yatırımlara imza atacağımıza inanıyoruz, bu anlamda yola çıktık sözleri ile konuştu.

DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ VAR
Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da, Ereğli'de devam eden bitecek aşamaya gelen ve yeni hedeflenen projeler olduğunu bu süreçte iktidar partisi ve milletvekillerine desteklerinden ötürü teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi:  Ereğli'de devam eden bitecek aşamada olan ve yeni programa giren bir sürü işlerimiz var. 350 Yataklı hastanemiz akıllı bina kapsamında, Fen Lisesi inşaatımız devam ediyor, Devrek yolu, Zonguldak yolunda çalışmalar sürüyor, Kepez İlköğretim Okulu'nu yıkarak 24 derslikli bir okul yapmak istiyoruz. KÖYDES ile ilgili bir toplantı yapıldı Valimiz Başkanlığında, ilçemize 1 milyon 450 bin TL'lik ödenek ayrıldı. Biz bunun geçen sene KÖYDES projesinden devam eden 14.5 kilometrelik bir yol ağımız vardı, alt yapısı hazırlandı, stabilize malzemesi döküldü asfaltı var, 750 bin TL'sini oraya ayırdık, geri kalanını da içme suyu sıkıntısı olan köylerimize ayırdık.

KÖYDES RAHATLATTI
Gerçekten KÖYDES projesi bizi çok büyük bir şekilde rahatlattı. Geçen sene bizim ilçemizde İl Özel İdaresi olarak 4 kilometre asfalt yapıldı ama 19 kilometre de KÖYDES'den gerçekleştirdik. İl Başkanı Hamdi Uçar olsun Milletvekilimiz Ercan Candan olsun destekleri var.
Yeşiltepe-Kepez yolunda üst geçit yapılması için çalışma yapıldı.
Kandilli yolunda her şey hazır malzemesini geçen sene aldık, malzemeyi serip sıkıştırarak asfaltını yapacağız. 4.5 Kilometrelik yolu da hizmete açacağız. Bizim ilçemizde asfalttan ziyarete yollarımız gerçekten berbat. Vatandaşımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız dedi.