Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 35. Yapı Fuarına gezi düzenledi.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuara; inşaat sektöründe faaliyet gösteren TSO üyeleri ile Çaycuma'daki mimar ve mühendislerden oluşan bir otobüslük kafile ile gerçekleştirilen ziyarette Almanya, ABD, Çin, Endonezya, Güney Kore, Hırvatistan, İtalya, Kanada, Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Hollanda, İngiltere, İran, Macaristan, Mısır, Polonya ve Tayvan'dan firmaların stantları da dolaşıldı. İnşaat sektörüne ait en yeni ve en gösterişli ürünlerin sergilendiği stantlar oldukça beğenildi.
Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Sektörün en büyük ve en yoğun katılımının gerçekleştiği ve adeta kalbinin attığı bu fuar 35 yıldır büyük ilgi görüyor. Üyelerimizden ve ilgililerden gelen talepler üzerine yaptığımız bu fuar gezilerinin faydalarını Çaycuma'nın her yerinde göreceğiz.
Fuarlardaki tüm yenilikler ve üstünlükler katılımcılarımız tarafından Çaycuma'ya getirilecektir ve uygulanacaktır.
Her zaman olduğu gibi bu fuar gezisi ile de üyelerinin ve ilgililerin yapı sektöründeki son gelişmeleri, trendleri, fırsatları yakından takip etmesini ve firma temsilcileri ile görüşülmesine imkan sağlamayı amaçladık dedi.