Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu Okul Meclisi Başkanı Elif Yüce, öğretmeni Muharrem Maltepe ile birlikte Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ederek, “Okul Meclisi Başkanlığı” için yapılan seçimlerde öğrencilere verdiği bazı sözleri yerine getirebilmek için kendisinden destek istediğini bildirdi.
Elif Yüce’nin bu ziyaretiyle ilgili olarak belediyeden  yapılan açıklama şöyle:
Okul Meclisi Başkanlığı için okullarında yapılan seçime 6 adayın katıldığını belirten Okul Meclisi Başkanı Elif Yüce, bine yakın öğrencinin katıldığı seçimi 282 oy farkla kazandığını belirterek, “Okulumuzda gayet demokratik bir seçim yapıldı. Biz de bu yaşımızda demokrasinin güzellikleriyle tanışmış olduk. Seçimi önemli bir oy farkıyla kazandım. Seçim sürecinde de öğrenci arkadaşlarıma yerine getiremeyeceğim hiçbir söz vermedim. Verdiğim sözleri yavaş yavaş yerine getiriyorum. Belediye ile temasa geçerek, Okulumuzun bahçesine bank koyduracağımın sözünü verdim. Belediyemizin desteğiyle bu sözümü de yerine getirmek istiyorum ve bu konuda yardımcı olunmasını bekliyorum” dedi. Öğrenciden Okul Meclisi Başkanlığı seçimleri ve dersleriyle ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Atalay İlköğretim Okulu’nun bahçesine birkaç tane bank konulması için yardımcı olacağını belirterek şunları söyledi:
“Bu sözünü yerine getirmiş olarak kabul edebilirsin. Alaplı Belediyesi olarak sizin okulun yanı sıra bank için talepte bulunan diğer okullara da yardımcı olacağız. Önemli bir oy farkıyla seçimi kazanman da ayrıca büyük bir başarı. Bu başarından dolayı da seni kutluyorum. Yapabileceklerini vaat etmeni de ayrıca takdirle karşılıyorum. Seçilerek göreve gelmek zor; seçildiğinde verilen sözleri yerine getirmek de zor. Şimdi, seçmen konumundaki öğrenci arkadaşların haklı olarak senden verdiğin sözleri yerine getirmeni bekliyor. Sözünü tutabilmen için Belediye olarak bizim yapabileceğimiz bir şey varsa, daha da yardımcı olabiliriz. Nezaketinden dolayı da teşekkür ediyorum. İnşallah, bu başarıların artarak devam eder.”