Türk Ocağı Başkanı Şeref teröre lanet okudu

Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref, bir basın açıklaması yayınlayarak, Hatay Dörtyol'da şehit olan askerler için başsağlığı diledi.
Şeref, yaptığı açıklamada son günlerde terör olaylarını sıklıkla yaşandığını belirtti. Şeref, devleti yönetenlerin muhalefet partileriyle çekişme içerisine girmek yerine bölücü eylemlerin yok edilmesi için gerekenin yapılmasını dile getirdi. Şeref şöyle konuştu; Son günlerde menfaat şebekelerinin koruyup kollayarak azdırdıkları ırkçı bölücülerin ve bunların terör kanadı PKK'nın Türk Devleti'ne, Milleti'ne, Askerine ve Polisine saldırıları artmıştır. Geçtiğimiz haftalarda Bingöl ve Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmalardan gelen şehit haberleriyle dağlanan yüreklerimizdeki acı henüz geçmeden bugünde Hatay Dörtyol Kuzuluk Beldesi'nde vatan savunması görevini yürüten 3 askerimizin şehit haberleriyle sarsıldık.

'MİLLETÇE YETER ARTIK!
DEMEKTEN USANDIK'
Bir binbaşı, bir üsteğmen ve bir teğmen'imizin, Türk düşmanı iç ve dış hainlerin müsamaha gösterip himaye ettikleri PKK'lı teröristlerce çıkan çatışmada şehit olmalarının acısı, alev alev ruhumuzu sardı, yüreklerimizi yaktı. Yine ocaklar ve umutlar söndü. Yine ana, baba, kardeş, eş ve çocukların gözyaşları sel oldu. Kan ve gözyaşı birbirine karıştı. Milletçe Yeter artık! demekten usandık.Cenab-ı Allah'tan şehitlerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Milleti'ne başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Devlet, millet ve vatan düşmanı bu ırkçı bölücü hainlerin ve işbirlikçilerinin isyanının ve akıttıkları kanın hesabının zaman geçirmeden ileri demokrasi ve sınırsız özgürlük demeden, ABD ve AB ne der?
Diye beklemeden gereği mutlaka yapılmalıdır. Devletimizin bu şer odaklarının haklarından gelecek gücü ve kudreti vardır. Milletimizi ayrıştırmaya, vatanımızı bölmeye, kimliğimizi esnetmeye çalışanlara dur demeliyiz.
Devletimizi yönetenlerin ve siyaset merkezlerinin, iktidarıyla ve muhalefetiyle kısır çekişme ve polemiklerle zaman geçirme yerine, milli bütünlüğümüzün tartışıldığı ve şehit haberlerinin arka arkaya geldiği bu günlerde daha duyarlı, daha basiretli ve işin vahameti karşısında daha ciddi davranarak, ülkemizin birinci probleminin bölücü terör olduğu bilinciyle hareket ederek, bu bölücü fitnenin yok edilmesi için gereği yapılmalıdır. Aksi halde ülkemiz çok ciddi bir karmaşanın içine sürüklenecektir.