AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz'ı ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, İki hafta evvel Amelebirliği Başkanlığı görevine başladım. Kuruma uzak bir kişi değilim. 16 sene Zonguldak'ta çalıştım. Amelebirliği çok önemli bir kuruluş. Bu zamana kadar iyi hizmetler yaptı, iyi çalışmaları var. Sosyal yardım kuruluşu olarak kurulmuş zaman içerisinde sigorta işlemlerinin yürütmüş ve hatta bir nebze sendikal hareketlere de öncülük etmiş. Daha sonrada Sağlık Bakanlığına bağlanan Amelebirliği Hastanesinin bünyesinde bir birim. Biriktirme ve yardımlaşma sandığı görevini yapıyor. Bizler de Amelebirliği üyelerine ve Zonguldak'a farklı bir şeyler yapabilirsek buda bize inşallah nasip olur. Yapacağımız çalışmalarda sizlerin bizlere destek olacağınızı umuyorum dedi. Ziyarette daha sonra konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah mahcup etmez. Amelebirliği Zonguldak'ta gerçekten çok önemli kurumlarımızdan birisi. Amelebirliğinin daha ileriye gidebilmesi için neler yapabiliriz. Daha önce Muzaffer Bey döneminde bunları biz masaya yatırdık. Son dönemlerde bunların meyvesini almaya başladık. Karamanda yapılan okul Amelebirliği'mizin en önemli çalışmalarından bir tanesi. Amelebirliği'nin sağlık ve eğitim alanında da önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum.
Amelebirli TTK'da çalışan işçilerimizin alın teriyle kazanmış olduğu paralardan, biriktirdikleri paralardan yapılan bir takım hizmetlerin daha ayrı olacağını düşünüyoruz. Sizlerinde bu görev dilimi içerisinde Amelebirliğini daha dinamik, daha aktif hale getirebilecek projeler üretebileceğinizi düşünüyoruz. Bizlerde siyasi olarak bunun ya-nındayız, destekçisiyiz. Yeter ki Zonguldak adına güzel hizmetler, projeler yapılsın diye konuştu.