Kozlu beldesinde oturan bir kişi, yaklaşık bir yıldan beri evinin yolunu yaptıramayınca tepkisini tabela asarak çıkardı. Adaylara seslenen Aş, "Evime oy istemeye gelmesinler, kovarım" dedi. 
Kozlu beldesine bağlı Taşbaca Mahallesi'nde ikamet eden dört çocuk babası Mustafa Aş, bir yıldan bu yana yol problemi yaşıyor. Ana yoldan evinin önüne giden toprak yolun kepçe ile onarılması için defalarca Kozlu Belediyesi'ne gitmesine rağmen netice alamayan 65 yaşındaki Mustafa Aş, tepkisini tabelayla dile getirdi. 
Yolun başlangıcına astığı tabelaya "Oy için buradan aşağıya inmek yasak, kovarım" yazısını gören vatandaşların kendisine destek verdiğini söyleyen Mustafa Aş, tepkisini dile getirdi. Kış mevsiminde aldıkları kömürü evlerinin önüne dahi getiremediklerini belirten Aş, şöyle konuştu: "Bu yolu aşağıya kadar düzelttiremedim. Bu yolu ilk başta gelişi güzel açtılar. Kömür arabası geliyor, aşağıya inemiyor. Kömürü yolun başına döktürüyoruz.
Eşim şeker hastası, ben tansiyon hastasıyım. Sırtımda küfeyle aşağıya evin önüne kömür taşıyorum. Belediye başkanına defalarca gitmeme rağmen kendisi adamlarına talimat veriyor adamları ise bir türlü gelip bu yolu düzeltmedi. Bende bu yazıyı buraya yazdım ki hiçbir seçimde sandık başına gitmeyeceğim, hiç kimseye de oy vermeyeceğim. Buna muhtar da, belediye başkanlığı da, genel seçimler de dahil. Kimse benim kapıma oy için gelmesin."
KOMŞULARDAN DESTEK 
Yazıyı astıktan sonra komşularının kendisine destek verdiğini söyleyen Mustafa Aş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Çevremdeki vatandaşların hepsi tebrik ediyor. Bu yazıyı görmelerine rağmen kapıma oy için gelirlerse, 'Buradan çıkın, gidin diyeceğim. Kesinlikle bir oy bile vermeyeceğim.
Benim aşağı yukarı şahsıma ait 20-30'a yakın oyum var. Ailemden hiç kimseyi sandık başına göndermeyeceğim. Buna rağmen kapıma gelirlerse kovacağım.
Zaten yazının altına da 'Kovarım' diye yazdım. Kendini bilen kapıma gelmez. Ben 65 yaşında adamım, hangi asırda yaşıyoruz. Milletin kapılarına kadar beton yapıldı, korkulukları yapıldı. Alt tarafı yarım saatte şu yolu bana düzelteceklerdi. Belediye Başkanı Ali Bektaş kaç sefer emir verdi ama adamları gelip yapmadı. Belediye başkanını önemseyen yok mu?"