Yakıtta ve enerjide ciddi tasarruf sağlayan A-Enerji cihazı Ereğli'de de satışa başladı.

Kombi, merkezi ısıtma sistemleri başta olmak üzere yakıt maliyetlerinde de ciddi tasarruf sağladığı belirtilen A-Enerji cihazı Ereğli'de satışa başladı. Yüksek yakıt maliyetlerine son verdiklerini belirten A-Enerji'nin Ereğli Satış temsilcisi Aydın Danışmaz, ev, işyeri, aracınızda kısaca yakıtın kullanıldığı her yerde A-Enerji yakıt tasarruf cihazının yüksek oranda tasarruf sağladığını dikkati çekti. Danışmaz'ın verdiği bilgiler ise şu şekilde:

YÜKSEK MALİYETLERDEN
KURTARIR

Aracınız benzinli LPG'li olması fark etmez tüm yakıt türlerinde bu cihaz tasarruf sağlar ve sizi yüksek maliyetlerden kurtarır. Aracınızın performansını gözle görülür arttırır yakıtta önemli tasarruf sağlayan cihazımız egzozdan çıkan gazı önemli ölçüde azaltır ve doğayı korur. Kombi'lerde kombiye en yakın yakıt hattına takarak hem ucuza hem kaliteli şekilde ısınabilirsiniz, Tüp gazlarda ise tüp hortumunun ocağın yakın yerine takarak tüpü daha uzun ve verimli kullanabilirsiniz. 7 Yıl garantisi vardır, Orta Doğu Teknik Üniversitesinde denetlenmiş ve tasarruf yaptığı onaylanmıştır.

FAYDASINI GÖRDÜK
Önce kendimiz ve çevremiz kullanarak faydalarını gördük kalite belgesi, C uluslar arası dolaşım belgesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Motor Test Raporu, Yakıt Tasarrufu emisyon test raporları ile belgelenmiş yüzde yüz Türk malıdır. Bu cihazımızı A Enerji A Kalite Yakıt Tasarruf cihazı bir kere kullandığınızda farkı rahatlıkla görebileceksiniz.  Uygulandığı yakıt hattı üzerinde çok güçlü bir manyetik alan oluşturarak yakıt içerisindeki karbon moleküllerini birbirlerinden ayrıştırır düzenler ve yanma noktasında daha fazla oksijen ile buluşmalarını sağlar. Çiğ yanma oranını en aza indirir. Yakıtta Emisyon değerlerini düşürür. Yakıtın kalitesini arttırır yakıta daha fazla verimlilik sağlar. Makinelerinizin ömrünü uzatır. Kullanıcılardan elde edilen veriler doğrultusunda %5 ile %12 aralığında tasarruf sağladığı görülmektedir. A-Enerji Yakıt Tasarruf Cihazı; Gemi ve tüm deniz taşıtlarında, işletmenizde bulunan, Buhar Jeneratörü, Sıcak Su Kazanları, Kızgın Yağ Kazanları, Endüstriyel Fırınlar, Enerji Santralleri Motor ve Tribünleri, Mutfak Ekipmanları, Çamaşırhane Ekipmanları (Kurutma ve Ütü), Otomobiller, Ticari Araçlar, Kamyon-Kamyonet vb gibi, yakıt tüketimi yapan bütün araç ve gereçlerde kullanılır. A-Enerji Yakıt Tasarruf Cihazı'nın projelendirme ve uygulaması sisteme herhangi bir müdahalede bulunmadan ve zarar vermeden, firmamız mühendisleri tarafından yapılmaktadır.

FİRMA KEPEZ'DE
Satış yerimiz Prof.M.Aksoy Caddesi Kepez Mahallesi No:42'dir.  Telefonlarımız ise 0 372 312 00 61 – 0 541 739 67 61. Gün tasarruf günü ve bu yüzden halkımızın mutlaka ama mutlaka bu cihazı kullanmalarını tavsiye ediyoruz.