AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından verilen yemekte konuşan AK Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Toprak gibi olacağız, üzerimize bassalar da bize verilenden daha fazlasını milletimize vereceğiz” diye konuştu.

Memurlar Lokali’nde AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından ‘Teşekkür Yemeği’ düzenlendi. Yemeğe, AK Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Partili Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Metin Demir, partili yöneticiler ve partililer katıldı.

“ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
12 Haziran 2011 seçiminde alınan başarı için teşkilata teşekkür eden AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Yaklaşık 2 aydır 12 haziran seçimleri için sizlerle birlikte gece gündüz demende köy mahalle demeden yağmur çamur demeden seçimleri hayırlısı ile tamamladık. Bu seçimler öncelikle ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Ak Parti’nin 2002 yılında başlattığı bu iktidar yürüyüşü 2011 yılında devam ediyor. 2023’e kadar sizlerle birlikte bu bayrağı taşıyacağız. Kadın kolları, gençlik kolları, belde teşkilatları, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı, il teşkilatı, üniversite kollarımız 2 ay boyunca bizlerle birlikte bu davaya sahip çıktıkları, bu başarıya ortak oldukları için özveri ve gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. 12 haziran seçimleri tamamlandıktan sonra biz 2014’teki çalışmalar için hedefi koyduk. Hemen çalışmalara başladık. 2014 yılında merkez belediyesini de alarak AK Parti’yi Zonguldak’ta tek başına bir numara yapacağız. Bu yemeğimize katıldığınız için bu davaya ortak olduğunuz için sizlere teşkilatım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BAŞARIDA İMZASI VAR”
Seçim sürecinde gece gündüz çalıştıklarını ifade eden AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise konuşmasında şöyle dedi:
“Çok güzel geçen neticesinin güzel olduğu bir genel seçimden sonra bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Genel seçim süreci yaşadık. Genel seçim süreci içerisinde bütün teşkilat mensuplarımızın bu başarıda imzası vardır. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Kalben teşekkür ediyorum. Bütün teşkilat mensuplarımız yürekten çalışarak bu başarının altına imza attılar. Boş tenekeye vurunca ses çıkar ya bizim ki doluydu. Herkes gönlüyle bu yola çıkmıştı. Bu sonuç küçümsenecek bir sonuç değildir. 185 bine yakın bir oyun alınması teşkilatlarımız ve partimiz adına çok önemli bir sonuçtur. Bu birlik ve beraberlik önümüzdeki süreçte de birliğimizin çıtasının yükselmesini sağlayacaktır. Bir takım kişiler bizim başarımıza gölge düşürmek istediler. Bir takım oyunlarla bizim teşkilat mensuplarımızın kafasını karıştırmaya çalıştılar. Zonguldak’ın siyasette çok zor olduğu bir olduğunu hepimiz biliyoruz. Başkasının ne yaptığı bizim için önemli değil. Bizim içimizde bazıları bile AK Parti’nin oy oranı ile ilgili CHP’nin biraz daha fazla AK Parti’nin biraz daha az olduğunu duyuyoruz. Bunlar hiç hoş şeyler değildir. Kısaca şunu söylemek istiyorum. Seçim süreci ile ilgili söylenecek çok söz var. Önümüzdeki günlerde duygu ve düşüncelerimizi paylaşacağız. Bizim nerelerden açz oy aldığımızı incelemek
zorundayız. Bölgesel bazda Zonguldak, genel bazda teşkilatımız bu çalışmalarını yapıyor. Önümüzdeki süreçte bu hataların tekrarlanmaması adına insanlarımızı kucaklayacağız. Bize oy vermeyen vatandaşlarımızın de oylarına talibiz. Türkiye’de her iki kişiden bir tanesinin AK Parti’ye oy verdiği ortamda biz o çıtanın üzerine çıkmalıyız. Bizim teşkilatlarımız dimdik dip diri teşkilatlardır. Biz sabah 9 gece 12’ye kadar çalıştık. Biz herkese kendimizi anlattık. Bu başarının altında imzası olan herkese teşekkür ediyorum.”

“BÜYÜK İŞLER
HALLEDECEĞİZ”
AK Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise konuşmasında şunları kaydetti: “Yaklaşık 60 gün beraber köy köy gezdik.Elbette zafer bizimdir. Birileri Türkiye genelinde ilimizde ilçelerimizde üç beş puan oylarını arttırdığı için kendilerini galip ilan edebilirler. Böyle olduğunu da görüyoruz . Ama zafer neticeye ulaşanlarındır. Allah bize bunu daim etsin. Hakkınızı helal edin. Tabii ki kolay olmadı. Çıktık kendimizi anlattık. Beraber çalıştık, gidemediğimiz yerlerde oldu. Ama bir gerçek var ki Cumhuriyet tarihinin en yüksek oyunu aldık.Biz böyle bir ve beraber olduğumuz sürece daha çok başarılar elde ederiz. Bütün arkadaşlarımız bunun ibadet olduğunu biliyor. Bu memleket meselesidir. Türkiye uçurumun kenarındaydı. Eğer bu günkü hükümet şu anda Başbakanımız hükümetimiz işbaşında olmasın biz Suriye ve Yunanistan’dan kötü olurduk. Şu andan itibaren beraber daha büyük işler halledeceğiz. Her sene seçim var hepsini almak zorundayız. Zonguldak maalesef belediye anlamında Devrek’ten 30 sene geridedir. Burası vilayet insan üzülüyor. Yolu, suyu ve kanalizasyonu olmayan mahalleler gördük. Bir çoğumuz oralarda yaşıyor ve akrabaları var. Onun için belediyeleri de almak zorundayız. Genel bütçe ile yerel bütçe birleşecek Zonguldak her anlamda kalkınacak. İçinizde benden dolayı iddia kazanan var mı? Hiçbir zaman seçimi kazandık, rehavete zafer sarhoşluğuna kapılmamalıyız. Her sene seçim var. Yolumuz açık olsun. Allah iki cihanda hepimizin yükünü ak etsin. Seçim çalışmalarında verdiğimiz sözler var. Bu sözlerin takipçisi olacaksınız. Unuttuğumuz olabilir takipçisi olacaksınız. Bir sürü yere söz vermiştim. Yükümüz ağır, işimiz zor. Önemli olan zoru başarmaktır. Zora talip olduk. Allah nasip ederse teşkilatımızla uyum içinde çalışacağım. Hiçbir zaman sizleri mahcup etmeyeceğim. Bugün milletvekili olarak karşınızdayım. Henüz mazbatayı almadım, 9 yıldır mazbatasız vekil diyorlardı. Hala daha da yok. Pazartesi günü hep beraber mazbatayı alıp yemin töreni yapacağız. Yaz ayı beraber tekrar tura çıkacağız. Bütün Zonguldak’ı dolaşacağız. İsmim benim önüme geçti. Alaplı’nın Gümeli beldesinde vatandaşlar beni tanımaz ama Özcan Ulupınar’ı bilir. Zerre kadar katkımız varsa bundan onur duyarım. Bizi yolumuzdan geri döndüremeyecekler. Toprak gibi olacağız, üzerimize bassalar da bize verilenden daha fazlasını milletimize vereceğiz.”