* Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yeni Başkanı Ercan Şehri'ye nezaket ziyaretinde bulundular. Artvin İli Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, aynı zamanda hemşehrileri olan Ercan Şehri'ye yeni görevinde başarılar dilemek için ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Osman Bekaroğlu, şunları söyledi;

TEMENNİ

"Dernek olarak, derneğimizin üyesi sevgili Ercan Şehri'yi başkan oluşundan dolayı ziyaret etmek istedik. Zonguldak halkına ve esnafına hayırlı olmasını dilerim. Daha iyi ve daha verimli çalışacaklarına inanıyorum. Bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Zonguldak'ı biraz daha ileri götürmelerini temenni ediyorum."

Çiçeği burnunda Başkan Ercan Şehri de, "Ziyaretten dolayı Dernek Başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım,  Zonguldak halkının yüzünü kara çıkartmayacağıma ve mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Daha da iyi olacak. Ziyaretten çok mutlu oldum, çok sevindim."