Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Zonguldak ve ilçelerin emekli cenneti haline geldiğini ve Zonguldak'ın ürettiği ile milli gelire yaptığı katkı kadar kamu yatırımı olarak geriye dönüş alamayan bir il olduğunu söyledi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Alaplı ilçesinde CHP ilçe Teşkilat ı ziyaretinde yaptığı konuşmada Zonguldak ve ilçelerin emekli cenneti haline geldiğini söyledi.
Zonguldak'ın ürettiği ile milli gelire yaptığı katkı kadar kamu yatırımı olarak geriye dönüş alamayan bir il olduğunu belirten Koç, Zonguldak, ilçeleri ve beldeleri ile birlikte tam bir emekli cenneti olmuş, emekliler taşlıyor Zonguldak ve ilçelerini, Zonguldak ürettiği ile milli gelire yaptığı katkı kadar kamu yatırımı olarak geriye dönüş alamayan bir ilimiz devlet öksüz bırakıyor, üvey evlat muamelesi gösteriyor. O zaman biz ne yapacağız, bir ses çıkartalım Zonguldak'tan, bakın 48 saattir bu ildeyim, kapı kapı dolaşıyoruz, şöyle bir toplantıyı Alaplı'da, Gümeli de, Çatalağzı da yaptık. Hep sokaktayız hep insanlarımızla beraberiz bir şeyler değiştirelim istiyoruz. Bu nedenle kendi içimizde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Konu Türkiye ise kırgınlıkları ve küskünlüğü ise kendimizi tedavi edeceğiz. Türkiye'nin birliğine ve dirliğine sahip çıkmalıyız. Hepsinden önemlisi korkmamalıyız dedi.
Koç'un ziyaretinde CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP 22. dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Kadın Kolları Teşkilatı  ve partililer hazır bulundu.