19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun seçim çalışmalarını Beycuma ve Karaman Beldelerinde halktan destek isteyerek devam etti.
19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmalarına ara vermeksizin Beycuma ve Karaman Beldelerine ziyaret ederek halktan destek istedi. Beycuma Beldesinde yoğun ilgiyle karşılanan Ali Uzun Bütün esnafları dolaşarak sorunlarını dinledi.
Beycuma ziyareti sırasında bir vatandaşın Ali Uzun’un boynuna sarılıp, sen buralara değil, Zonguldak’a değil Türkiye’nin her tarafından gelenlere hizmet ettin. Biz bunu biliyoruz. Seni seviyoruz, bize kimsenin bir şey anlatmasına gerek yok” demesi Uzun’u çok duygulandırdı.
 Karaman Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’yı da makamında ziyaret eden Ali Uzun bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karaman İlköğretim Okulu bahçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı provaları yapan öğretmen ve öğrencileri ziyaret eden Ali Uzun onlarla bir süre sohbet etti.
Yolda karşılaştığı herkesle selamlaşan Ali Uzun karşılaştığı samimi karşılamadan memnun olduğunu dile getirdi. Karamanda bulunan kahvehanelere de uğrayan Ali Uzun, “Sizinde gördüğünüz gibi yoğun bir tanışıklık var. Biz buralara sadece seçim zamanı değil her zaman gelip hal hatır sorarız. Onlarda bunu bilirler. Zaten karşılaştığımız hemşerilerimiz bizi desteklediklerini açıkça söylediler. Yıllardan beri Zonguldak ile kurmuş olduğumuz sevgi bağı sayesinde çok keyifli bir seçim çalışması yapıyoruz. Ben gerek bürokrasi, gerek siyasi gerekse siyaset sonrası hayatımda Zonguldak’tan, Zonguldaklıdan bölgemizden hiç kopmadım.
Zonguldak benim yaşam biçimim oldu. Gittiğimiz her yerde sıcak sohbetlerimiz oluyor. Karşılıklı oluşturmuş olduğumuz bu sevgi, seçim çalışmalarımız bir başka güzel yapıyor. Hem vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, hem dertleşiyoruz. Zonguldak halkı demokrasi açısından Türkiye’nin en örnek şehirlerinden olduğunu bir kez daha ispat ediyor. Ben inanıyorum ki Zonguldak halkı 12 Haziran 2011 akşamı tarihi bir iradeyi ortaya koyacaktır. ” dedi.
Karaman Beldesindeki ziyaretin ardından beraberindekilerle birlikte Beycuma Beldesine giden Ali Uzun esnafları ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi. Kahvehanelerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ali Uzun sorunlarını dinleyerek yardımcı olacağını ifade etti. Beldede bulunan bir tekstil fabrikasını da ziyaret eden Ali Uzun işçilerden destek istedi.