Zonguldak bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun, seçim gezilerini sürdürüyor, Rat Mahallesi gezisinde gördüğü ilgiden memnun olan Uzun net mesajlar verdi.

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun, seçimlere 8 gün kala tempo arttırarak, beraberindekilerle birlikte 467 evler, Çınartepe, Aziziye, Rat mahallelerinde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek destek istedi.

“KAPIM AÇIKTIR”

Ali Uzun gittiği her mahallede coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Aziziye Mahallesi gezisi sırasında bazı vatandaşların, “Siz görevinizi bizim hastalarımızla ilgilenerek yaptınız. Şimdi sıra bizde oyumuzu size vererek görevimizi yapmış olacağız. Ailemizin tüm oyları sizindir” dedi. Ali Uzun ise, “Ben o işleri görevim olduğu için yaptım. Menfaat gözetmeksizin zengin fakir ayrımı yapmadan herkese kapım açıktır” dedi.12 Haziran 2011 genel seçimlerine 8 gün kala seçim çalışmalarına devam eden Ali Uzun, mahalle ve kahvehane toplantılarına ilk olarak 467 evler ile başladı.
Burada bulunan kahvehane ve evlerinin önünde bulunan vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.
Gezisine sonra Çınartepe Mahallesi Muhtarında ziyaret eden Ali Uzun, bir süre sohbet etti. Yoldan arabasıyla geçen vatandaşların Ali Uzun'un araba konvoyunu görüp korna çalarak destek vermeleri dikkat çekti. Daha sonra Rat mahallesine geçen Ali Uzun burada coşkulu bir kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı.

MÜHRÜ BASACAKSINIZ

Coşkulu kalabalığa hitap eden Ali Uzun, “12 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı ben halkıma güveniyorum. Onlar işini bilir. Ben herkese yardımcı oldum. Burada dikkat etmeniz gereken konu oy pusulaları, pusulada partiler bittikten sonra iki bağımsız aday var. Siz sonran bir önceki adayın altındaki yuvarlağa mührü basacaksınız. Zonguldak işini bilir. Madenci işini bilir. Zonguldak seçmesini çok iyi bilen bir yerdir. Bugün de kahvehane ve mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyoruz. Ben bu ilgi ve alakanın sandığa yansıyacağına inanıyorum. Zonguldaklı hemşerilerime de güveniyorum. Beni sahiplenmişler. Dostlarımızdan yakın ilgi ve alaka gördük. Bende her zaman olduğu gibi Zonguldak'a sahip çıkacağım” dedi.