Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz, Penguen adlı mizah dergisinde çıkan, “Allah yok, din yalan” sözlerine çok sert tepki gösterdi. Karadeniz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ülkemizde haftalık faaliyet gösteren Penguen adlı mizah dergisinde karikatür çirkefliğinin içinde yazmaktan utandığım ancak milletimizin bu terbiyesizliği bilmesi açısından tövbe haşa, ‘Allah yok, Din Yalan’’ sözleriyle Yüce Dinimiz İslam’a hakaret eden zihniyeti şiddetle kınıyoruz.
Toplumumuzu her daim ayakta tutan aile mefhumunun ayaklar altına alınıp mizah düşüncesi adı altında bu değerli mefhumu her yayınlarında linç eden zihniyet, Danimarkalı ecnebilerin İslam’a olan nefretlerini aratmamıştır. Yüzde doksan dokuzu Müslüman olan Ülkemizde hem de Bir Mevlid Kandili günü vicdanlarımızı yaralayan öfkelerimizi kabartan bu yayının ortaya çıkmasını alçak planın bir parçası olarak görmek istemiyoruz. Bilmiyorsanız bir kez daha hatırlatalım; üzerinde yaşadığınız topraklar Danimarka değil, İslam’a 400 sene boyunca sancaktarlık yapmış Ecdadımızın bizlere emanet ettiği topraklardır. Bu topraklar üzerinde yaşayan Müslüman-Türk milletine saygılı olmayı bileceksiniz, bilmiyorsanız öğreneceksiniz. Basın özgürlüğü adı altında uğruna canımızı vereceğimiz değerlere hakaret edemezsiniz. Bu terbiyesizliğinizi ise bir cümlelik özürle geçiştireceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Hem karikatür çizerin sorumluluğunda deyip işin içinden sıyrılmak istiyorsunuz, hem de çizerin Camii içindeki avizeleri kendi hayal dünyasındaki ahlaksız eşyaya benzetmesine açıklama getiriyorsunuz.
Dinimize ve camilerimize bu alçakça, haince saldıran özgürlük özürlüsü çalışanınızın görevine ya son verirsiniz ya adam gibi bu milletten özür dilersiniz ya da Alperen Türk gençliği olarak Zonguldak teşkilatım adına her hafta bir penguen dergisini Zonguldak meydanında yakacağımı buradan ilan ediyorum”