AKP’de listeye giremeyen milletvekili aday adayı Hasan Yılmaz, kendisine destek verenlere teşekkür etti, Köksal Toptan’ın 1. sıradan aday gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AKP 24. Dönem Zonguldak Milletvekili aday adayı Hasan Yılmaz, milletvekili sıralamasında listeye giren isimlere başarılar diledi kendisine destek verenlere de teşekkür etti. Yılmaz, AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’a da övgü dolu sözler söylerken, yeniden aday gösterilmesini ise, “Zonguldak halkı onurlandırılmıştır” sözleri ile yorumladı.
Yazılı açıklamada bulunan Yılmaz şu görüşlere yer verdi: Birinci sıradaki adayımız Sn. Köksal Toptan Türk siyasetinin tanınan önemli bir şahsiyetidir. Uzun süre milletvekilliği, bakanlık yapmış ve TBMM Başkanlığı gibi önemli bir görevi yaparak da Zonguldak halkını onurlandırmıştır. Prof. Dr. Ercan Candan Kdz. Ereğli’nin yetiştirdiği donanımlı teknik adamlarımızdandır. Başarılı bilimsel çalışmaları ve meslek odaları, sivil toplum kuruluşlarında uzun süreli ve başarılı çalışmaları vardır. Başkanlığını yaptığım Kdz. Ereğliler Derneği’nin de Kurucu Üyesidir. Özcan Ulupınar Devrek İlçemizde Belediye Başkanlığı yapmış, Zonguldak’ta sevilen, genç ve dinamik bir kardeşimizdir. Hüseyin Yılmaz Alaplı’dan yetişen başarılı akademisyenlerimizdendir. Polat Türkmen Ak Parti’nin Zonguldak’ta kurcularındandır. 2002 Yılından bugüne Ak Parti Zonguldak Milletvekilliğini başarılı bir şekilde yürütmektedir. AK Parti Milletvekilli Aday Adaylığım sırasında desteklerini gördüğüm, Genel Merkez Yöneticileri ve İlimiz genelindeki tüm parti örgütlerine, değerli AK Partililere, her zaman desteklerini yanımda hissettiğim değerli basın mensupları ve yöre halkına şükranlarımı sunar, partimi temsilen bu seçimde mücadele edecek adaylarımıza da başarılar dilerim.”