Seçim çalışmaları için gezdiği köylerde davul zurna ile karşılanan CHP Milletvekili Adayı Ali İhsan Köktürk, seçmenleriyle karşılıklı oynadı.

Çaycuma’nın Aliköyü, Ayvazlar ve Karamusa köylerinde seçim çalışmalarına devam eden CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, köylerde yoğun ilgi ve destekle karşılandı. Çaycumalıların kendisine gösterdiği büyük destekten ötürü teşekkür eden Köktürk, “Görüyorum ki Çaycuma bizi büyük bir destekle tekrar Ankara’ya yollayacak. Sadece Çaycuma değil, tüm Zonguldak’ta tablo bu şekilde. AKP her geçen gün erirken CHP’ye ilgi ve destek artarak büyüyor. İnanıyorum ki Türkiye genelinde de CHP birinci parti olarak iktidar olacaktır” dedi.
TTK’nın AKP iktidarıyla kapanma sürecine getirildiğine dikkat çeken Köktürk; “Başbakan Zonguldak’a geldi. Ne TTK’yı konuştu ne de emeklilerimizi. Görüyoruz ki AKP hükümeti Zonguldak’ı gözden çıkartmış. Her geçen gün göç veren Zonguldak, bu iktidara gereken cevabı sandıkta verecektir” dedi.
Vatandaşların; “Ali İhsan Bey, Çaycuma’nın çocuğuna elbette ki sahip çıkacağız. Seni bakan olarak görmek istiyoruz. AKP Çaycuma’yı önemsemedi. Amerikalardan aday gösterdi. Çaycuma’nın 2. sırasına sahip çıkacağız.” şeklinde konuşmaları üzerine de Köktürk; “Bana sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Sizlere layık olacağım” dedi.
Karamusa köyünde asker vedasına katılan Köktürk, askere “hayırlı teskereler” dilerken gençlere hitaben yaptığı konuşmada da; “CHP iktidarıyla gençlerimiz Silivri ve Çorlu’ya işi için gitmeyecek, TTK güçlendirilecek, taşeronlaşma son bulacak, Zonguldak rahat bir nefes alacak” dedi. Gençlerin ise hep bir ağızdan “Çaycuma seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla cevap verdi.