19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, seçim çalışmalarına ara vermeden Gökçebey’de ziyaretlerde bulunarak destek istedi.

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmalarına ara vermeden Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak destek istedi.
Seçim çalışmalarının başladığı ilk günden bu yana ara vermeden devam eden Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, sırası ile Bakacakkadı Orman Fidan Dikim Müdürlüğü, Dokap Un Fabrikası, Özel Tekstil Fabrikası, Gökçebey Kaymakamlığı, Gökçebey Emniyet Amirliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve esnafları ziyaret etti.  
Gökçebey ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ali Uzun, onların sorunları dinleyerek anında çözümler üretti.
Gökçebey Kaymakamı Halil Benek’i makamında ziyaret eden Ali Uzun, “Zonguldak benim gezip gördüğüm kadarıyla hemen hemen bütün ilçelerimizi dolaştık gitmeğimiz ilçemiz kalmadı. Ulaşamadığımız köyler var. Ulaşamadığız hemşerilerimiz var. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Gidip gördüğümüz yerlerde insanlarla karşılaştığımız da bize sıcak ilgi ve alaka gösteriyorlar. Bizi sahiplenmişler Allah razı olsun onlardan. Zonguldak insanı vefalı, bunu bir kere daha söylemek istiyorum. Zonguldak inşallah bir ilki başaracaktır. Öyle gözüküyor. Bildiğiniz gibi biz 2007 senesinde de seçildik ama gidemedik. Bizim Zonguldaklı hemşerilerimize minnet borcumuz var. Ben Zonguldak’ öğrenen değil, meselelerini bilen ve Zonguldak’ı yaşayan bir insanım. Kesinlikle seçimden seçime yaşayan bir insan hiç değilim” dedi.
Gökçebey yol ayrımında bulanan bir Tekstil Fabrikasını gezen Ali Uzun, işçilerle sohbet ederek destek istedi. Daha sonra kapatılan Dokap Un Fabrikasına giden Ali Uzun, “Burasının yapımı aşamasında bizimde adımız bulunmaktadır. Gördüğünüz gibi burası kapatılmış durumda ben bir duyum aldım yaza açılacak diye inşallah gerçekleşir. Tekrar eski günlerine kavuşur” dedi. İlerleyen saatlerde Çaydeğirmeni Beldesine geçen Ali Uzun burada esnafı gezerek seçim çalışmalarına devam etti.