MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ı eleştirdi.
MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan parti binasında yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi bir süre önce genel merkezden burayı davetimiz üzerine bir heyet ziyaret etmiştir.
Ziyaretleri sırasında Zonguldak’ın sorunları ile ilgili bilgiler almışlardır. MHP İzmir Milletvekili Erdal Sipahi bu sorunları TBMM’de söylemiştir. Bunun üzerine bu konu AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’ı rahatsız etmiştir. 8 yıldan buyana AK Parti Milletvekilleri Zonguldak için ne yapmışlardır? MHP İzmir Milletvekili Erdal Sipahi Zonguldak’ın sorunlarına sahip çıkmıştır. Türkiye’nin neresine giderseniz gidin her yerde bölünmüş yolların yapıldığı görülmektedir. Zonguldak’ta ise yol çalışmaları aksayarak gitmektedir. Bunun için sürekli trafik kazaları olmaktadır. Zonguldak havayolu sorununu, demir yolu sorunuyla ilgili sıkıntılarını hala aşamamıştır. Zonguldak’ta olan sorunların TBMM’de bizim milletvekillerimiz tarafından aktarılması AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’ı bu kadar rahatsız etmiştir. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar rahatsız olmakta haklıdır. 3 Milletvekili Zonguldak’ta hiçbir şey yapmamışlardır. Ama MHP Milletvekilleri buraya geldiklerinde Zonguldak’ın sorunlarını dinleyerek TBMM’de söylemişlerdir. Bu neden AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ı rahatsız etmiştir. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar yapamadıklarının hesabını versin” dedi.
Ardından basın mensupları tarafından DP Milletvekili Ali Uzun’un istifasının sorulması üzerine MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, “Ailevi durumlarından dolayı istifa etmiştir. Ali Uzun önemli bir şahsiyettir ve Zonguldak için de önemli biridir” dedi.
Ali Uzun’u partinizde görmek ister misiniz? Sorusuna ise “Biz dürüst, şahsiyetli kişileri partimizde görmek istiyoruz” dedi.