*** Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir üye ziyaretlerinde bulunduğu sırada yaptığı sohbetlerde Zonguldak'ın ulaşım ve altyapı konusunda Türkiye'nin 50 yıl gerisinde bulunduğunu söyledi. Üyeler ise yapılan sohbetlerde ekonomik- sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra Zonguldak Kömür Spor'un geleceği hususunda da çeşitli sorulara cevap veren Demir  "Zonguldaklı tüccar ve sanayici bu kentin gelişmesi hususunda Zonguldak'ı yöneten bürokratlardan daha fazla özveri göstermektedir" dedi.

 

*** Zonguldak Kömür Spor'un şampiyonluğuna şartlandıklarını, takımın profesyonel lige çıkmasının ardından her yıl en az üç amatör futbolcu ile mukavele imzalayacaklarını söyleyen Demir  "5 yıllık programımızda hedeflerimize ulaşabilmek için yaptığımız çalışmalara büyük katkı veren Zonguldak halkına teşekkür ediyoruz. 2. Lig takımlarında bile bu denli taraftar ve ilgi yok. Milli Egemenlik Haftasında çifte bayram yaşayacağız" şeklinde konuştu.

 

 

*** Eğitim seminerine 400 kişilik katılımın olmasından son derece memnun olduğunu ifade eden ZTSO Başkanı Demir "Eğitim toplantılarımıza her ay düzenli olarak devam edeceğiz. Üyelerimizin sağlık sorunları ile ilgili Türkiye'nin en iyi sağlık kuruluşu ile anlaşma yapacağız. Zonguldak Havaalanını kullanacak üyelerimizin bilet ücretlerinin yarısını ödemeye devam ediyoruz" dedi.

 

 

***Üye ziyaretleri sırasında medikal firmalarının hastanelerden alacaklarının geç, süreli ve taksitli ödenmesinin mantıksızlığına değinen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir şöyle konuştu:

"Hastane yönetimlerinin bu husustaki çabalarının artması hususunda ortak bir toplantı düzenleyeceğiz. Ortada bir emek veya ürün var ise ücreti zamanında ödenmeli. Üyelerimizin milyarlarca lira alacağı var ise üyelerimizin 10 lira için icralık olmasının önüne geçilmelidir. En azından kurumlar arasında mahsup yapılmalı veya alacak teminat gösterilmelidir."