Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, CHP Zonguldak İl Başkanı Adayı İdris Şahin ve beraberindekiler Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret etti.
Başkan Posbıyık'a geçmiş olsun dileklerini ileten Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, "Başkanımız, bizim hem yaş olarak hem de siyasi tecrübe olarak bizden büyük. Sizin her zaman söylediğiniz gibi Zonguldak genelinde milletvekilliği seçiminde 5 Milletvekilliğine de talip olmalıyız. Bunun için sizin desteğinize ve tecrübelerinize ihtiyacımız olacak. Size geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Sizi her zaman yanımızda partimizin ön saflarında görmek istiyoruz " dedi.
Başkan Adayı İdris Şahin ise, Başkan Posbıyık'ın Zonguldak siyasetinde çok önemli bir yeri olduğunu belirterek "CHP'de il başkanı olarak halkımıza hizmet etme arzusu içerisindeyiz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siyasette sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz" dedi.
Başkan Posbıyık ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek şunları söyledi: "Zonguldak'ın bir harekete birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Halkımızın yaşam şartları giderek zorlaşıyor. Bunların giderilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilerek halkımıza daha iyi bir yaşam standardı sunulabilmesi için politikalar üretilmesi gerekir. 
Seçimler demokratik yarışlardır. Bu yarışta olan herkesi kutluyorum ve başarılar diliyorum."