Saadet Partisi Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından parti binasında düzenlenen basın toplantısına Saadet Partisi Zonguldak il Başkanı Necdet Sarı, İl Başkan Yardımcısı Şaban Sivri, Mali İdareler Başkanı Musa Yüce, Halkla İlişkiler Başkanı İbrahim Mert ve Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Erol, Saadet Partisi Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Arıkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan Saadet Partisi Zonguldak il Başkanı Necdet Sarı, ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ülkenin en önemli sorununun işsizlik olduğunu kaydeden Sarı, ?Zonguldak son zamanlarda göç vermeye başladı. Tersanelerdeki sorunlar, Erdemir?in çalışanlarının ücretlerinde yaşanan düşüşler, yaşanan ekonomik krizin belirtileri sonucunda bölgemizin son zamanlarda göç vermesine neden olmuştur. Emekli kenti olarak bilinen ilimizde emeklilerimiz verilen komik zamlar nedeniyle zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmektedir. Saadet Partisi olarak iktidara geldiğimizde yoksulluk sınırının üstünde maaş zammı vererek halkımıza daha rahat yaşama imkanı sunacağız. Geçmişte yaptığımız gibi havuz sistemi oluşturacağız. Tüketime dayalı ekonomi değil, üretime dayalı bir ekonomi oluşturacağız? dedi.
Alaplı?nın geçim kaynağı olan fındıkta yapılan yeni politikalarla son iki yıldan beri üreticilerin mağdur olduğunu belirten Sarı, ?Alaplı?da fındık en önemli geçim kaynağı, ama yeni politikalar nedeniyle son iki yıldan beri üreticilerimiz emeklerinin karşılığını alamamışlardır. Saadet Partisi iktidarında üreticimiz asla mağdur olmayacaktır? dedi.
Saadet Partisi Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Arıkan da yaptığı konuşmada Saadet Partisi olarak ilçede halkın menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirtti.