Son dönemlerin flaş takımı olarak dikkatleri üzerine çeken Zonguldak Ereğli Spor Florya’da Galatasaray ile oynadığı özel maçta 4-0 mağlup oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu Florya Metin Oktay Tesislerine Galatasaray’ın özel misafiri olarak giden Zonguldak Ereğli Spor, oynadığı özel maçtan 4-0 mağlup ayrıldı.

Gençlere verdiği önem ile birçok kesim tarafından takdir toplayan Zonguldak Ereğli Spor, Galatasaray U-19 takımı ile özel maç yaptı. Oynanan karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrılan Zonguldak Ereğli Spor’un Sportif Direktörü Murat Korkmaz şunları söyledi.

‘Biz Zonguldak Ereğli Spor olarak gençliği önemsiyoruz. Genç takımız. Belki yaptığımız bu özel maçlardan dolayı eleştiri alabiliriz. Ancak bizim hedefimiz amatör takım olarak Beyçayırı’na bağlı yaşamak değil. Vizyonu geniş bir takım olduğumuzu göstermektir. Galatasaray Spor Kulübü bizleri en iyi şekilde ağırlamış ve dostluk maçı yaparak bize ve takımımıza verdiği önemi göstermiştir. Bir nevi büyük Galatasaray’ımızın bölgemizdeki pilot takımı olduk diyebiliriz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Futbol Akademisi İdari Genel Sorumlusu Savaş Çam, U-19 Takım Sorumlusu Saffet Akyüz ve idari sorumluların yanı sıra yöneticilerinde bizleri sahada maçımızı izleyerek onure etmesi ayrıca bir mutluluk sebebiydi. Bu ilgi ve alakadan dolayı tüm Galatasaray camiasına teşekkür ederiz. Zonguldak Ereğli Spor gençliğe hizmet anlamında marka olma yolunda hızla ilerleyecektir. Skora değil futbola bakıyoruz. Bu arada 1998 doğumlu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettiğimiz kalecimiz Umut Baylan ile de Galatasarayımız yakından ilgilendi ve kendisini takibe aldı ’ dedi.

Maç başlamadan önce Galatasaray U-19 Teknik Sorumlusu Saffet Akyüz ve Zonguldak Ereğli Spor Antrenörü Namık Küçük futbol projeleri üzerine fikir alışverişinde bulundular. Karşılaşma başlarken Galatasaray Spor Kulübü ve Zonguldak Ereğli Spor birbirlerine flama takdim etti.