Kdz. Ereğli'de 4 kişilik aile ölümden döndü. Yeşiltepe mevkiinde otomobilin takla atması sonucu sürücü eşi ve iki çocuğu yaralandı.

 

Kaza dün gece 01.30 sularında Yeşiltepe Kepez karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Zonguldak'tan Ereğli' de ki akrabalarını ziyarete gelen 67 DF 710 plakalı hafifi ticari kamyonet sürücüsü Murat Kahraman (39) Yeşiltepe mevkiine geldiğinde direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Yolda takla atan ve yan dönen hafif ticari kamyonet yaklaşık 15 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı gören mahalle halkı, olayı 112 sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücü Murat Kahraman ile aynı araçta bulunan eşi Cevriye Kahraman (39) Ahmet Bera Kahraman (15) ve Yiğit Mehmet Kahraman'ı (2) tedavi altına aldı. İlk müdahale yapılan yaralılardan Ahmet Bera Kahraman ve Yiğit Mehmet Kahraman için ikinci ambulansa haber verildi. İkinci ambulansa alınan iki çocuk anne ve babalarıyla birlikte Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil çekici ile kamyon garajına kaldırıldı. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan 4 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.