Kdz.  Ereğli'de evlerinde çıkan yangında bütün eşyalarını kaybeden Oktay ailesi kış ayında sokakta kaldı. Eşyaların tamamının kullanılamaz hale geldiği yangında ölen ya da yaralanan olmazken, ev sakinlerini komşuları teselli etti.
Yangın saat 13.30'da Belen Mahallesi İmamoğlu Sokak'ta Mehmet Oktay'a (46) ait evde meydana geldi. Ev halkının alışverişte bulunduğu sırada meydana gelen yangın, komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.
Yangın haberini alan Mehmet Oktay eşi Sevgi Oktay (44) oğlu İbrahim Oktay (26) ve kızları Yeşim Oktay (22) ile birlikte evlerine döndü. Gördükleri manzara karşısında yıkılan 4 kişilik aileyi komşuları teselli etti.
112 Acil Servis ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı olay yerinde hazır bekletilirken, itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.
Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangınla ilgili itfaiye ve polis detaylı bir araştırma başlattı. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.