Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  şehir  merkezinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Posbıyık, Belediye olarak 40 bin ton sıcak asfalt 96 bin metrekare emisyon asfalt yapılacağını söyledi.

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,   şehir  merkezinde Pençes Deresi üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Posbıyık, burada yaptığı açıklamasında belediye olarak 40 bin ton sıcak asfalt 96 bin metrekare emisyon asfalt yapılacağını ve çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını ifade etti.

 

ASFALT ÇALIŞMALARI TAMGAZ

Posbıyık açıklamasında, Belediyemizin bütün birimleri ile mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol, Su, Kanalizasyon ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle belediyemiz sınırlarına yeni katılan mahallelerde altyapı çalışmalarına ve ardından asfaltlama çalışmalarına önem veriyoruz. Kent Merkezinde ise halkımızın talebi üzerine toz olan bir bölüm vardı, asfalt çalışması ile bu sıkıntıyı ortadan kaldırdık. Belediye olarak bu yıl  40 bin ton sıcak asfalt 96 bin metrekare emisyon asfalt  çalışması yapıyoruz. Şuanda ise Belen Sanayi Sitesi içerisinde asfalt tamir ve bakımı yapılmaktadır dedi.