Kdz.Ereğli'de 3 Eylül tarihinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği motosiklet kazasına ilişkin zanlı henüz tespit edilemedi.
Ereğli-Zonguldak karayolu Göçmenler mevkisinde şeridinde giden motosiklet sürücüsü Hüseyin Odabaşı'na plakası tespit edilemeyen araç çarpıp olay yerinden kaçtı.
Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 25 yaşındaki Hüseyin Odabaşı'nın acılı ailesi olayın biran önce aydınlatılmasını istiyor.
Aile gerekli hukuki işlemlerin sürdüğünü ana yol güzergahında meydana gelen kazaya neden olan sürücünün biran önce bulunarak hakim karşısına çıkarılmasını bekliyor.
Gazetemize açıklama yapan acılı aile şunları söyledi:
"Canımız çok yanıyor, çok üzgünüz. Talihsiz kazada evladımızı toprağa verdik. Yaklaşık 40 gün oldu ve oğlumuzun vefatına neden olan olayı gerçekleştiren araç bulunamadı. Bu akıl alır gibi birşey değil. İlçenin en işlek güzergahında bir aracın tespit edilememiş olması bizleri ayrıca yaraladı. Hukuki haklarımızı arayacağız. Avukatımızı tuttuk. Evladımızın vefatına karışan araç sürücüsünü vicdansız olarak değerlendiriyoruz. Biran önce tespit edilerek hakim karşısına çıkarılmasını istiyoruz"