Kdz. Ereğli’de görev yapan öğretmenler, Erdemir’in ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğinde gerçekleştirilen meslek günü organizasyonu kapsamında Erdemir’i ziyaret etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, aydınlık geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimize emekleri için teşekkür etmek ve Türkiye'nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir’i daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen ziyarete 40 öğretmen katıldı.

Erdemir bu çok özel misafirlerini önce Erdemir Kültür Merkezi’nde ağırlayarak, Erdemir’in ülke ekonomisi için önemi, kuruluşundan bu yana tüm paydaşları ve toplum için yarattığı katma değer, üretim süreçleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Yapılan sunumların ardından gerçekleştirilen saha ziyaretinde Kdz. Ereğlili öğretmenler, Erdemir’in Liman, Kok, Yüksek Fırın, Sürekli Dökümler, 2 Sıcak Haddehane ve 2. Soğuk Haddehane tesislerini gezerek, yakından inceleme imkanı buldu.

Program Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın Göztepe Restoran’da öğretmenlerimiz onuruna verdiği öğle yemeğiyle son buldu.