Gökçebey' bağlı Bakacakkadı Beldesinde, Hayırsever Ekrem Yılmaz adında bir vatandaş, Bakacakkadı Durmuş Demirel İlköğretim Okulu'ndan olan 40 öğrenciye giyim yardımı yaptı.
Hayırsever Ekrem Yılmaz, 40 öğrenciye mont, ayakkabı ve eşofman yardımı yaptı. Bazı öğrencilere montlarını giydiren Yılmaz, "Çocukların gülen yüzünü görmek benim için mutlulukların en güzelidir. Yavrularımız ne kadar uygun şartlarda iyi yetişirlerse ülkemizin geleceği o kadar parlak yarınlarımız aydınlık olacaktır. Bu imkânı bana verdiği için Allah'a şükrediyorum, yavrularımıza başarılar diliyorum." dedi.
Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gülşen ise Hayırsever Ekrem Yılmaz'ın bu güzel ve anlamlı yardımından dolayı teşekkür ederek her yıl öğrencilere yardımını esirgemeyen Hayırsever Ekrem Yılmaz için şunları söyledi:
"Öğrencilerimize her yıl yaptığınız bu yardımlardan dolayı size teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde öğrencilerimiz sıcak bir kış geçirecekler. İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak bu yardım bizi oldukça mutlu etti."