Devrek Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında yapıldı.
Toplantıda ilk olarak İmar işleri Müdürlüğü'nün ilave imar revizyon çalışmaları görüşülerek, komisyona havale edildi. Daha sonra muhtelif isimsiz sokaklara isim verilmesi konusu görüşülerek, oy birliğiyle Türlü İşler Komisyonu'na havale edildi. Alınan bilgilere göre Devrek'te 40 tane isimsiz sokağın bulunduğu belirtildi.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, en kısa zaman içinde bu 40 tane isimsiz sokak için çalışmalara başlanacağını ve ilçeyle özdeşmiş, önemli kişilerin bu sokaklara adının verileceğini söyledi. Mecliste son olarak Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu kararları görüşüldü.
 
SEMERCİ, FESTİVALLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 26-27-28-29 Temmuz'da yapılacak olan Baston ve Kültür Festivali hakkında Belediye Meclisi üyelerine bilgiler verdi. Belediye Meclisi üyelerinin her türlü fikrine açık olduklarını belirten Başkan Semerci, bu festivalde bastonun ön planda olacağını söyledi. Festivalde dışarıdan şarkıcı getirmeyeceklerini belirten Başkan Semerci, belediyenin ünlü şarkıcıları festivale getirecek kadar maddi gücünün bulunmadığını, bunun yerine yerel şarkıcılarla bu festivalde konserler düzenleyeceklerini söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt da, festivalin işleyişi hakkında Belediye Meclis üyelerine bilgiler verdi.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, meclis toplantısının sonunda meclis üyelerine düğün davetiyesi verdi. Oğlu Ersin Semerci'yi evlendirecek olan Başkan Semerci, tüm Belediye Meclis üyelerini düğünlerine davet ederek, bu mutlu günlerinde yanlarında olmalarını istedi.