Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ereğli ilçe adaylarının Gökhan Göktaş olduğunu açıkladı. 

 

Saadet Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Göktaş, Milletvekili Ercan Candan'a teşekkür ederek, bölgeye 14 okul kazandırdığını hatırlattı. Ereğli'nin ihtiyacı olan okulları 12 yıldır neden yapılmadığını soran Göktaş, "12 yılda bir sürü kuşak büyüdü, 12 senedir bu hizmet neden yapılmadı?" dedi.

 

 

Ereğli Nazar Kebap’ta aday tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkan Vekili Musa Yüce, Ereğli Belediye Başkan adayının harita mühendisi Gökhan Göktaş olduğunu ve Ereğli’ye hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

 

“MİLLET KUTUPLAŞTIRILIYOR”

Ülkenin içerisinde ve dışarısında yaşanan gelişmelerin Türkiye’yi olmak ya da olmamak noktasına getirdiğini açıklayan Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce, “Ülkemiz bir ateş çemberinin ortasındadır” dedi. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönem olduğunu ve milletin kutuplaştırıldığını söyleyen Yüce konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ayrıca 2009 mahalli seçimlerinden bu yana tespit edildiği kadarıyla bin 522 belediye başkanı hakkında soruşturma açıldı.  Bu belediyelerin 600’ü AKP’li, 454’ü CHP’li, 232 MHP’li , 96’sının ise Barış ve Demokrasi Partili. Türkiye’yi içine düştüğü bu çıkmazdan kurtaracak tek parti Saadet Partisidir. Saadet Partisi iktidara gelmeden, yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin, talanın, kayırmacılığın, haksızlığın önlenmesi mümkün değildir. Milli Görüş bu ülkede defalarca hükümet oldu. En önemli bakanlıkları yönetti. Yerel yönetimlerde iktidara geldi. Ne belediyelerimiz hakkın da, ne de bakanlarımız hakkında, bir tane şaibe duyuldu mu? Bir tane usulsüzlük görüldü mü? Bir tane yolsuzluk imasına şahit olundu mu? Hayır! Çünkü Saadet Partisi rüşvetsiz bir Türkiye’nin teminatıdır”

 

İNTERNETTEN PROJE VURGUSU

Ereğli Belediye Başkan adayı Gökhan Göktaş da Ereğli’de belediye başkanlığını kazanmak için yola çıktıklarını seçimi kazanmalarının hemen ardından ilk belediye başkanlığının kapısının çıkartılacağını söyledi. Milli Görüş belediyeciliğinin ülkede arandığını vurgulayan Göktaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “1989 Yılında Türkiye, Milli Görüş belediyeciliğini yaşadı ve o gün bugündür Türkiye’nin pek çok yerinde bu belediyecilik anlayışı var. Çalmayan çırpmayan ve hizmet eden bir Milli Görüş belediyeciliği vardır. Bir mühendis olarak seçim bildirgelerimde olsun basın açıklamalarında olsun elime internetten bulduğum 3 boyutlu resmileri alıp şunları bunları yapacağım demeyeceğim çünkü bu çok komik kalır.

 

YÜZDE 50 SU İNDİRİMİ, MİLLETVEKİLİ CANDAN'A TEŞEKKÜR

Zonguldak’ta tünellerden bu yana bölgemiz geride kalmıştır. Geri kalmışlıktan sonra bölge siyasilerinin iktidar milletvekillerinin çabaları ile bazı yatırımlar geliyor onlara da baktığınızda eksiklik ve hatalar var biz de bunları düzeltmek istiyoruz. Ereğli ve Alaplı son 40 yıldır hemen hemen hiçbir şey görmedi. Erdemir’in en iyi dönemlerinde herkes bizden bekledi, para Ereğli’den gitti yatırım Ereğli’ye gelmedi. Ereğli versin ama hiç alan olmadı. Tünellerden bu tarafa bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Biz teşekkür etmeyi de eleştirmeyi de biliriz. Teşekkür ettiğimiz için kimsenin tarafı olmayız. Milletvekilimiz Ercan Candan’a teşekkür ediyoruz bölgemize 14 tane okul kazandırdı, eksikler yanlışlar var, 12 senedir yapılmayan bunlar neden yapılmadı 12 yıldır bir sürü kuşak büyüdü. 12 Sene sonra yapılan birşeye teşekkür ettik diye omuzumuzda taşıyacak değiliz aynı şekilde belediye hizmetleri de var teşekkür ediyoruz. Belediyecilik ani gelişen ihtiyaçlara çünkü insanların ihtiyaçları değişkendir, zaman ve mekana göre değişir. Bunlara karşı belediyecilik ani refleks gösterebilmektir. Ereğli halkı şunu düşünmeli bizim seçtiğimiz aday bu refleksi gösterebilir mi? Bilgisi tecrübesi ve enerjisi ile bunu gösterir mi? İnsanların rahat ulaşabileceği bir belediye tamam ama asla bir belediye sarayı yapmak yok. Saray gibi belediye binası var. Belediye personelinin rahat çalışabileceği bir ortam. Biz seçimi kazandığımızda ilk başkanın makam kapısını sökeceğiz. Genel projeler çok önemlidir. Ayrıca başkan seçildikten sonra suyu yüzde 50 oranında indireceğiz”

 

KATILANLAR

Toplantıya Saadet Partisi Zonguldak İl Başkan Vekili Musa Yüce, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Kırnakçı, Hüseyin Çapkın, Alaplı İlçe Başkanı Ramazan Sarakaya, Alaplı Belediye Başkan adayımız Tuğsal Çetin, Alaplı İl Genel Meclis 1. Sıra adayımız Rıdvan Türkoğlu, Alaplı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Günaydın, İlçe Başkan yardımcımız Savaş Aydın ve Ereğli Belediye Başkan adayı Gökhan Göktaş katıldı.