Bölücek Mahallesi Kalkındırma Derneği ve hayırseverlerin desteği ile Ereğli ilçesine bağlı Bölücek Mahallesi Pınar Sokak sakinleri camiye kavuşuyor. Dernek Başkanı Adem Akyüz, yaklaşık 40 yıldır mescitte her yıl bakım ve onarım yapılarak ibadete açık tutabildiklerini, dernek ve hayırseverlerin katkısı ile 1 yıl önce başlayan çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

 

Akyüz, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahalle muhtarı başta olmak üzere tüm hayırseverlere de teşekkür ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Mescit olarak kullanılan ve sürekli bakım isteyen yerimizi yıkarak yerine cami yapılmasına karar verdik. Bölücek Mahallesi Kalkındırma Derneği yöneticilerimiz, mahalle muhtarımız ile bir program belirledik ve bu program dahilinde hayırseverlerimizin desteğini aldık. Camimiz tamamlanmak üzere iki katlı camimizde kaba inşaat tamamlandı, iç dekorasyonlara başladık. Yıllardır bu bölgede yaşanan eksikliği el birliği ile çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Camimize destek vermek isteyenler mahalle muhtarımız veya dernek yöneticilerimiz ile irtibata geçebilirler” dedi.