Zonguldak’ta SSK Hastanesi ( Atatürk devlet Hastanesi) ana bina yanındaki poliklinik binasının ve lojmanlarının bulunduğu alana 400 yataklı hastane inşaatına 4 Ağustos 2014 tarihinde başlanılıyor.

 

Hastane inşaatına başlanacak olması nedeniyle Lojmanlar ve poliklinik binası yıkılmaya başlandı.

Hastane yönetimi Vatandaşlara poliklinik hizmetlerinde aksama olmaması için poliklinik

 

 Hizmetlerinin bir kısmının Eski Devlet hastanesi (Ek bina)  ve Atatürk Devlet hastanesi ana binasında hizmet verecek.

400 yataklı hastanenin yapılmasına kadar psikiyatri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Cildiye poliklinikleri Eski Devlet hastanesinde,  Plastik cerrahi, Göğüs Cerrahisi, Nefroloji, Beyin cerrahisi, Poliklinik hizmetleri Ana binada hizmet verecek.

 

Göz hastalıkları, Kulak-burun Boğaz, Hastalıkları, Genel Cerrahi, Nöroloji, ortopedi ve Travmatoloji, Kalp Damar Cerrahisi, kardiyoloji, İç hastalıkları, üroloji, Enfeksiyon hastalıkları branşlarındaki poliklinik hizmetleri hem Eski Devlet hastanesinde ve hemde ana binadaki poliklinik hastalarının açık MR, memografi tetkikleri dışındaki tüm tetkikler Ana binada yapılacak.

 

Ek Bina( Eski Devlet hastanesi)  muayene olan ve yatışına karar verilen hastalar ile kapalı MR veya kemik dansitometre tetkikleri istenen hastaların ana binaya nakli hastane tarafından ücretsiz olarak servis araçları ile sağlanacak.

 

(Haber Merkezi)