Bektaşlı köyü merkez mahallesinde yaşayan 66 yaşında, altı çocuk babası Recep Bayar, 5 çocuk annesi Neriman Doğrul ile dünya evine girdi. Çocuklarının da katıldığı düğün merasiminde çiftin oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Alaplı’da yaşayan ve bugüne kadar resmi olarak 4 kez evlenen Recep Bayar (66), ortak dostları vasıtası ile tanıştığı Sakarya merkezde ikamet eden 5 çocuk annesi Neriman Doğrul (47) ile Alaplı Belediye Çay Bahçesi'nde nikâh merasimi ile dünyaevine girdi. Nikâh merasimine çiftlerin çocukları da katıldı. Çay bahçesine alkışlar içerisinde giren çift evlenme defterine imzalarını attı.

Recep Bayar, “Başımdan 4 resmi evlilik geçti. Bu evliliklerden altı çocuğum var. Bir türlü aradığım mutluluğu bulamadım. Yeniden evlenmeye karar verdiğimde bu sefer ince eleyip sık dokumaya karar verdim. Kafama uygun, beni anlayan, düşüncelerimi okuyabilen, kültürü olan bir eş ile evlenmek istiyordum. Ortak arkadaşlarımız vasıtası ile tanıştığım Neriman Hanımefendi ile düşüncelerimizin uyuştuğunu gördüm. Evlenmeye karar verdim.” dedi.

Neriman Doğrul ise “Ortak arkadaşlarımızın vasıtası ile Recep Bey'le tanıştık. Karşılıklı görüşmelerden sonra evliliğe karar verdik. Çocuklarıma durumu açtım. Bana karşı çıkmadılar. Ben de evlenmeye karar verdim. Şu anda çok mutluyum. Allah mutluluğumuzu bozmasın.” şeklinde duygularını dile getirdi.