Batı Karadeniz Bölgesinin 5 yıldızlı ilk özel Bakım Merkezi Alaplı İlçesinde hizmete açılıyor.

Alaplı Karşıyaka Mahallesinde hizmete girecek olan Özel Kuzey Bakım Merkezi Batı Karadeniz Bölgesinde açılan 18 yaş ve üzeri ilk bakım merkezi olacağı bildirildi.

'HAYATA TUTUNACAKLAR'

Bakım Merkezi sorumlu Müdürü Serdar Demirkol, bedensel, zihinsel ve ruhsal engelli hastaların tedavi edileceği merkezde, hastaları yerlerinden kaldırıp hayata daha sıkı tutunmalarını sağlayacaklarını söyledi.
Bakım Merkezi 80 hastaya hizmet vereceğini kaydeden Demirkol, şunları söyledi;
Batı Karadeniz Bölgesinde ilk defa kurulan Bakım Merkezinde bedensel, zihinsel ve ruhsal engelli hastalara hizmet verecek. Merkezimizde çalışacak personelimiz Halk Eğitim Müdürlüğünden sertifikalı çalışanlar olup hastalarımızla en iyi şekilde ilgilenmeleri için eğitim almışlardır.

'KESİNTİ OLMAYACAK'
Merkezde tedavi görecek yaşlı ve özürlülerimizden hiçbir ücret talep edilmediği gibi emeklilerimizden emeklilik maaşı ve özürlülerimizden özürlülük maaşlarından kesinti olmayacaktır. Tüm ihtiyaçları devlet tarafından karşılanacaktır. Şu anda Bakım Merkezimizde yüzde 51 üzerinde ağır özürlü hastaları kabul ediyoruz. Hastalarımızın her türlü sosyal ihtiyaçlarını giderecekleri alanlar yarattık. Kendilerini evlerinde aile sıcaklığını hissettirmek için profesyonel bir ekiple hizmet verecegiz.