Karaelmas Mahallesi Yardımlaşma Derneği'nden anlamlı yardım.

Bundan yaklaşık 3 sene önce kurulan Karaelmas Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği  kuruluşundan sonra çalışmalarına hız verdi. Öncelikle Mahalleye Karaelmas Hizmet evi ni açtılar.Çalışma faaliyetleri hakkında bilgi veren
Dernek Başkan Yardımcısı Dursun Öztürk şunları söyledi Derneğimiz kısa bir süre içinde kurulmasına rağmen derneğe mahalleli  ilgi göstererek üye sayısını artırdık. Mahalle muhtarımızın da destekleri ile çalışmalarımız daha da yoğunlaştı. 30 kişiye Ramazan kumanyası dağıttık,Ayrıca Mahallemizde toplu olarak iftar tertip ettik.
Bunun ile kalmayıp mahallemizde yardıma muhtaç aileleri tesit ederek onların çocuklarının bayramda yüzlerinin gülmesi ve bayrama mutlu girmeleri için  Zonguldak'ta ünlü bir mağazadan 50 çocuğu giyindirdik.
Bunları yaparken derneğimize büyük maddi katkı sağlayan mahallemizin yetiştirdiği ve Antalya'da iş adamı sayın Renezoğlu Şirketler gurubu adına Muhittin Renezoğluna derneğimiz, muhtarlığımız ve mahalle halkımız adına teşekkür ediyorum. Diyerek bundan sonraki sosyal çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.