AKP Kozlu Belde Başkanı Muharrem Karakuş, ekibi ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı ziyaret etti. Kozlu için birlikte hareket edeceklerini belirten AKP Kozlu Belde Başkanı Muharrem Karakuş, "AK Parti olarak Kozlu'da çok şeyler yapmayı başardık.
Kozlu'da yapılacak tüm projelerin ve hizmetlerin altına çekinmeden imzamızı atarız. Bugünkü ziyaretimizde ise Kozlu'nun geleceği ve yarınları içindir. Bizlere, Kozlu'da yapılacak tüm yatırımlarda ve projelerde Belediye Başkanı size vatandaş olarak ihtiyacımız var. Birlikten kuvvet doğar sözünün arkasında durarak Kozlu'nun geleceği ve yeni atılımlar için sonuna kadar sizlerin yanında yer alacağız" dedi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise, "Kozlu'da bazı şeyler değişmek zorunda bunları da sizler ve bizler yaptığımız çalışmaların arkasında durarak başarıyoruz. Kozlu 50 yıllık kabuğunu değiştiriyor, bizim çocuklarımıza ve evlatlarımıza ileriki zamanlarda geleceği iyi hazırlamamız gerekir, tek gayemiz Kozlu'ya yakışanın yapmaktır. Bizler Belediye olarak Kozlu'da bazı şeyleri değiştirdik, değiştirmeye de devam ediyoruz. Çalışmalarınızdan dolayı da sizleri tebrik ediyorum.
Bu kadroyla Kozlu'da bazı şeylerin değiştireceğinize de inanıyorum" diye konuştu.Konuşmaların ardından ise Başkan Bektaş ve AKP Kozlu Belde Başkanlığı üyeleri, uzun bir süre Kozlu'nun geleceği ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.