Alaplı Aktif Gençlik  Spor Kulübü karate takımının Zonguldak'ta düzenlenen ve 56 sporcu ile katıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Karate Turnuvasında büyük bir başarıyla imza attığı gönderilen açıklama ile şöyle bildirildi:




Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Karate Turnuvasına Alaplı Aktif Gençlik  Spor Kulübü karate takımı damgasını vurdu.

56 sporcu ile katıldığı turnuvada 12 altın 14 gümüş 24 bronz ile toplamda 50 madalya kazanarak Zonguldak'ta büyük bir başarıyla imza attılar.

Alaplı Aktif Gençlik  Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, Belediye ait düğün salonunda haftanın 3 günü antrenmanlarını sürdürdüklerini madalya kazanan öğrencilerimizi tebrik ettiğini söyledi.




Alaplı'da karate çok yetenekli sporcular olduğunu ifade eden Uğuz, "Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Karate Turnuvasına Alaplı Aktif Gençlik  Spor Kulübü olarak 56 sporcu ile katıldık. Turnuvada 12 altın 14 gümüş 24 bronz madalya kazandık. Ben sporcularımızı tebrik ediyorum. Hepsi çok çalışarak madalya kazandılar. Alaplı'da karatede çok yetenekli sporcularımız var.İnşallah içlerinden milli takıma kadar yükselecek Alaplı'yı temsil edecek sporcular çıkacak. Ben öncelikle düğün salonun gençlerimize tahsis eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e teşekkür ediyorum. Onun sayesinde gençlerimiz spor yapıyor. " diye konuştu.